Modulledare till Villa Rosa i Mjölbolsta

Ansök här

Är en av dina styrkor att leda människor och skapa god stämning ? Vill du jobba med något som verkligen har betydelse, på ett icke-vinstdrivet företag som ställer hälsofrämjandet i främsta rummet? Är du vår nya modulledare?

Folkhälsan Välfärd Ab letar efter en

modulledare till  serviceboendet Villa Rosa i Mjölbolsta.  

Som modulledare  fungerar du som länk mellan personalen på modulen och enhetschefen.  Till modulledarens arbetsuppgifter hör bland annat att handleda och stödja personalen i diverse arbetsuppgifter samt se till att verksamheten fortlöper på ett smidigt sätt. Som modulledare ser du också till att den medicinska biten fungerar som den ska.  Dessutom ansvarar du för att tillsammans med modulen, skapa trygghet och omsorg i en god vardag för invånarna.

I arbetet som modulledare är det viktigt att  inneha god samarbetsförmåga och flexibilitet.  Eftersom du fungerar som en länk mellan enhetschef och personal, är det viktigt att på ett smidigt sätt förmedla information till bägge parter.  Du är lämplig för tjänsten om du innehar en lämplig yrkeshögsskolexamen (sjukskötare, socionom, geronom, fysioterapeut eller ergoterapeut) eller om du har en motsvarande äldre utbildning inom social- och hälsovård. Vi hoppas att du är intresserad av att utveckla ditt eget arbete, att du modigt antar dig nya utmaningar och är kapabel att arbeta i team. Vårt arbetsspråk är svenska.

Villa Rosa är ett serviceboende med dygnet runt omsorg som finns i Mjölbolsta i Karis i en lugn miljö med fina promenadvägar. Vi satsar på hemtrevlig samvaro och att varje dag skall vara en bra dag. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag. Hos oss blir du en del av vårt mångprofessionella team och du får en trygg fast anställning på Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation.

Som ordinarie anställd hos oss får du bland annat:

  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • en frukt om dagen, kaffe och te 
  • arbeta på en hälsofrämjande arbetsplats

Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. 

Vill du veta mera om jobbet som modulledare, om oss och våra värderingar? Enhetsansvariga Susanne Lindgren svarar gärna på frågor, tfn 044-7886041 eller e-post susanne.lindgren@folkhalsan.fi 

Du kan läsa mera om Villa Rosa här: Villa Rosa - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Vänligen fyll i ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 10.2.2023, men platsen fylls då  en lämplig person har hittats.

Vi väntar på att få träffa dig!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 20.01.2023
Ansök senast: 10.02.2023 23.59
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här