Musik- och sångansvarig för öppna daghemmet Tallen

Folkhälsan på Drumsö r.f. är en förening grundat 1986 vars främsta verksamhet är det Öppna daghemmet Tallen. På Tallen träffas barn i åldern 0 år och uppåt tillsammans med sina vårdare för att umgås, dricka kaffe, leka, sjunga och spela.

Är du skicklig på musik och sång? Brinner du för att arbeta med barn och vuxna?

Vi söker nu en

MUSIK- OCH SÅNGANSVARIG FÖR ÖPPNA DAGHEMMET TALLEN

Till dina arbetsuppgifter hör att ansvara för musik- och sångstunden som organiseras på det öppna daghemmet. Du planerar och leder musikleken för barnen och föräldrarna som kommer till Tallen. Musikleken kan bestå av sång, musik, dans och rytm - du har möjlighet att själv utveckla upplägget och bidra till att skapa en trevlig samvaro och musikstund för de minsta. Vid möjlighet ackompanjerar du musikleken tillsammans med instrument och rekvisita. Musik- och sångansvarige arbetar tillsammans med caféansvarige och du hjälper vid behov till med caféverksamheten.

Som person är du utåtriktad och initiativtagande. Du tycker om att uppträda, sjunga och spela samt ha folk och barn runt omkring dig och bidrar till att skapa en glad och lättsam stämning på Tallen och under musikstunden. Vi uppskattar även intresse för att vara med och utveckla verksamheten på det öppna daghemmet och musikleken. Det öppna daghemmet och musikleken fungerar på svenska.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och skapa samt vidareutveckla ett svenskt rum för barnfamiljer i Helsingfors!

Arbetet sker tisdag- och fredagförmiddagar (kl 9-13) i ungdomsgårdens utrymmen på Drumsö. Till arbetet tillkommer planeringsarbete för musikleken. Arbetsmängden är ca 12 h / vecka.

Detta är en visstidsanställning under verksamhetsåret 2019 med start i augusti med möjlighet till förlängning.

CV och ansökan med löneanspråk skickas till tallenpadrumso@gmail.com senast 14.07.2019.
Markera din ansökan “Ansökan / Musik-och sångansvarig”. För mer information kontakta styrelsemedlem Charlotta Lindén per telefon +358 50 375 9465.

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 26.06.2019
Ansök senast: 21.07.2019 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland,
Ansök här