Närvårdare och/eller vårdbiträden till Folkhälsanhuset Östanlid i Jakobstad

Ansök här

Vill du ha ett viktigt och givande jobb? Tycker du också att det är viktigt med en bra arbetsgemenskap och att trevliga kollegor förgyller arbetsdagen? Kom och jobba med oss inom äldreomsorgen i Jakobstad. Deltid eller heltid, du bestämmer själv.

Folkhälsan Välfärd Ab anställer närvårdare och/eller vårdbiträden för tillsvidare anställning eller på tidsbundet avtal till Östanlid i Jakobstad. Behörighetskravet för arbetet är närvårdare eller annan utbildning inom social och hälsovårdsbranschen. Till arbetet som vårdbiträde krävs det ingen utbildning men vi önskar att du har erfarenhet från äldreomsorgen. Vi kan även erbjuda dig läroavtal. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Vår vision Det goda livet – i livets alla skeden visar vår tro på att människan själv, med rätt stöd och service, även i utsatta lägen kan skapa sig ett gott liv. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram. För oss är det viktigt att se varje individ och att ha förmågan att förstå vad varje person behöver samt att kunna bemöta personer i olika situationer. Vi lägger stor vikt på delaktighet och meningsfull vardag.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner även en hälsofrämjande arbetsplats och en trevlig arbetsgemenskap. Hos oss har du också möjlighet att utveckla ditt kunnande genom olika utbildningsdagar som vi erbjuder dig.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Kunde det här vara något för dig? Har du frågor eller vill du veta mera om våra jobbmöjligheter? Du får gärna kontakta Katarina Bredbacka katarina.bredbacka@folkhalsan.fi  

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 1.8.2021.

Vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 17.06.2021
Ansök senast: 01.08.2021 23.59
Plats: Österbotten, Jakobstad
Ansök här