Närvårdare till grupphemmet i Pargas

Folkhälsans grupphem i Pargas söker en

närvårdare

för tillsvidare tjänst, arbetet börjar enligt överenskommelse. Arbetet är periodarbete och vill du jobba nätter är det också möjligt. Du kan jobba deltid eller heltid.

Av den sökande förutsätter vi minst en grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen (närvårdare eller motsvarande, sjukskötare), äkta intresse av arbete med äldre och en glad och hurtig attityd.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Vi handleder och stöder de boende till en meningsfull vardag. Veckoprogram och god planering varje dag, olika yrken och dess styrkor tillvaratas för god vardag. Vi strävar till att göra något roligt på fritiden för att hålla ett gott arbetsklimat.

Vi förutsätter att den anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner, (e-pass, frukost, kaffe, vattengymnastik, julgåva mm) och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, vi har en fungerande företagshälsovård och en härlig arbetsgemenskap med olika yrkesgrupper, sjukskötare, närvårdare, socionomer och ergoterapeut, som hjälper och stöder varandra.

Om du är intresserad, så svarar föreståndare Gunilla Fröberg på frågor,

tfn 044 788 6312, e-post gunilla.froberg@folkhalsan.fi

Fyll i din ansökan här före 15.10.

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 02.10.2018
Ansök senast: 15.10.2018 16.00
Plats: Åboland, Pargas
Ansök här