Närvårdare till Servicehemmet i Korsholm

Välkommen och jobba på Folkhälsan i Korsholm!

Vi söker en

närvårdare

för tillsvidare anställning på 75 %. Arbetet börjar enligt överenskommelse. 

Servicehemmet i Smedsby är ett boende för personer med funktionsvariationer. Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av. Utöver arbetet på servicehemmet gör vi också stödbesök till personer som bor självständigt i lägenhet.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även bl.a. en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, en härlig arbetsgemenskap och en fungerande företagshälsovård. 

Du bör ha närvårdarutbildning. Vi önskar att du är ansvarstagande, har en positiv livssyn och trivs med att arbeta i team. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag. Vi hoppas att du delar med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av och med andra. Vårt arbetsspråk är svenska.

Vi vill gärna träffa dig så att vi kan visa och berätta mera om vår verksamhet, ta gärna kontakt. För mera upplysning, kontakta enhetschef Johanna Skog per e-post johanna.skog@folkhalsan.fi eller tfn 044 788 6009. 

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast den 6.4.2020.

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 13.03.2020
Ansök senast: 06.04.2020 23.59
Plats: Österbotten, Korsholm
Ansök här