Personal och sommarvikarier till Villa Rosa i Mjölbolsta

Ansök här

Du som har utbildning inom social- och hälsovårdsbranschen - Kom med och jobba i ett mångprofessionellt team och få värdefull arbetserfarenhet! Vi letar efter personal och sommarvikarier till vårt glada gäng!

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar sjukskötare, närvårdare och omsorgsassistent

till vårt grupphem för äldre. Villa Rosa är ett serviceboende med dygnet runt omsorg som är beläget i Mjölbolsta, Karis.  Hos oss är du en del av ett mångprofessionellt team med en god arbetsgemenskap. Arbetet innefattar stöd och vård av äldre med minnessjukdom. Du jobbar för att skapa en meningsfull vardag för de äldre och stöder dem i att utnyttja sina resurser. Boendet är beläget i en lugn miljö med fina promenadvägar.

Vi söker dig som är sjukskötare, närvårdare eller omsorgsassistent.  Vi erbjuder en trygg tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Vi gör vårt bästa för att erbjuda flexibla lösningar som passar just dig och din livssituation. Arbetet inleds enligt överenskommelse, gärna så fort som möjligt.  

Vi söker även dig, sommarvikarie. Som sommarvikarie önskar vi att du har en utbildning eller studier inom social- och hälsovårdsbranschen. Det finns möjlighet till jobb både på heltid och deltid, du väljer själv vad som passar dig bäst. 

Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion och handledning utgående ifrån din kompetens och erfarenhet. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi en trygg start på din karriär. Arbetet är 2- eller 3-skiftsarbete. Vi strävar efter att lägga upp ett schema som passar både dig och oss. Ett godkänt läkemedelslov behövs för dig vars anställning är tillsvidare, vi förutsätter att du har hygienpass.

Som tillsvidare anställd på Folkhälsan får du bland annat: 

  • Möjlighet att utveckla verksamheten på enheten - dina idéer uppskattas!
  • En fungerande företagshälsovård
  • Må bra-verksamhet (bl.a. ePassi)
  • Lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg
  • Utbildningsdagar

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.  I enlighet med lagen om tillsyn för social- och hälsovården (741/2023) ska den som väljs till uppgiften uppvisa ett straffregisterutdrag. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Vänligen fyll i det elektroniska ansökningsformuläret senast den 16.4.2024 kl. 14.00. Vi intervjuar under ansökningstiden och platserna fylls genast då lämpliga personer hittas. 

Tveka inte att kontakta oss ifall du har frågor angående jobbmöjligheter. Ta kontakt med enhetschef Susanne Lindgren, e-post susanne.lindgren@folkhalsan.fi eller per telefon 0447886041.

Vi väntar på dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 12.03.2024
Ansök senast: 16.04.2024 14.00
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här