Personal till hemtjänsten i Vasa

Ansök här

Vi letar efter personal till hemtjänsten i Vasa. Kom och jobba med oss!

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar

personal

till hemtjänsten i Vasa. Välkommen till en trevlig arbetsgemenskap där alla stöder varandra och där vi jobbar mot samma mål. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram. Vi lägger stor vikt på delaktighet, meningsfull vardag och trivsel på jobbet. Vi söker dig som vill jobba heltid eller deltid, eller kanske inhopp passar dig bäst! 

Hemtjänsten i Vasa strävar efter att stöda den äldres möjlighet att bo hemma så länge som möjligt. Vi erbjuder även avlastning för familjer som har barn med funktionsvariationer.

Vi letar efter dig som redan är utexaminerad eller som studerar inom social- och hälsovårdsbranschen, t.ex. närvårdare. Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre, med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse. 

Som tillsvidare anställd hos oss får du bland annat:

  • en trygg anställning på Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation 
  • möjlighet att utveckla verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet (bl.a. ePassi)
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • frukt, kaffe och te
  • arbeta på en hälsofrämjande organisation

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Blev du intresserad? Vill du ha mera upplysningar och höra mer om de olika arbetsmöjligheterna? Enhetschef Ann-Sofie Peth berättar gärna mer, tfn 044 788 6314, ann-sofie.peth@folkhalsan.fi

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi behandlar ansökningar redan under ansökningstiden och fyller positionen genast då vi hittar rätt person. Sista ansökningsdag är 10.2.2023.

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 20.01.2023
Ansök senast: 10.02.2023 23.59
Plats: Österbotten, Vasa
Ansök här