Personalkoordinator till personalpoolen

Ansök här

Brinner du för HR, personalrekrytering och –förmedling? Gillar du att träffa olika personer både i verkligheten och via sociala medier?  Är du duktig på att organisera och koordinera samt på att vara kreativ och innovativ? Då är du personen vi söker.  

Folkhälsans personalpool anställer nu en

personalkoordinator 

för en tillsvidare anställning på deltid (80%). Arbetet börjar så fort som möjligt eller enligt överenskommelse. Stationeringsorten är Helsingfors.

Vi erbjuder ett mångsidigt jobb där du tillsammans med din kollega koordinerar vikarieuppdragen till de olika enheterna inom Folkhälsan Välfärd Ab samt stöder enhetschefer i rekryteringsprocesser. Vikarieförmedlingen innefattar rekrytering av vikarier, vilket betyder behovsanalys, urval, intervju och avtal. En viktig del i vikarieförmedlingen är att i realtid ordna vikarier till enheterna. Rekryteringen innehåller även utveckling av vårt rekryteringsarbete och våra rekryteringsverktyg t.ex. i sociala medier samt att delta i olika rekryteringsevenemang och –mässor.

Vi ser gärna att du är en social och serviceinriktad person, med ett intresse för relationsbyggande. Dessutom är du analytiskt lagt, med ett strukturerat och lösningsinriktat fokus. Arbetet innebär även en del tekniskt och digitalt arbete, vilket innebär att vi gärna ser att du känner dig trygg med den typen av uppgifter. Arbetet kommer bestå av mycket eget ansvar. Därför värderar vi även självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt. Du trivs med att planera och organisera och arbetar gärna proaktivt när tillfälle ges. Du vill uträtta något, och du ger dig aldrig.

Kompetenser och erfarenheter som vi värdesätter är:

  • Lämplig högskoleutbildning
  • Förmåga att arbeta självständigt och god samarbetsförmåga
  • God och mångsidig kommunikationsförmåga
  • Vana att använda olika digitala verktyg 
  • Att vara bra på att kommunicera och använda många olika kanaler – både genom sociala medier och inspirerande möten

Väcktes ditt intresse?

Tveka inte att ta kontakt. På frågor svarar HR-chef Anna Litonius  på e-post anna.litonius@folkhalsan.fi eller telefon 0445419042.

Vi följer den privata socialservicebranschens kollektivavtal. 

Lämna in din ansökan med CV senast 29.11. Vi intervjuar redan innan ansökningstiden är slut.

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 12.11.2020
Ansök senast: 29.11.2020 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Helsingfors
Ansök här