Personlig assistent till grupphemmet i Brunakärr

Tycker du om att jobba med äldre människor och vill vara en guldkant i vardagen? Har du en positiv livssyn och är tålmodig? Vill du ha ett jobb som du kan kombinera med dina studier eller andra jobb?

Folkhälsan söker en

personlig assistent

till vårt grupphem på Mannerheimvägen 97. Du kan själv välja hur ofta och vilka dagar du vill jobba, men vi önskar oss att du kan komma minst 4 gånger i månaden. Arbetstiden är kl. 8-10, gärna även under veckoslut.

Du stöder vårt mångprofessionella vårdteam med att hjälpa en pensionär med morgonsysslorna. Personen sitter i rullstol och kan inte tala. Dina arbetsuppgifter är

  • att kommunicera via en pekplatta
  • personlig hygien
  • matning

Arbetsspråket är svenska eller finska.

Du behöver inte ha en utbildning inom vården, det räcker med ”bondförnuft” och viljan att lära sig nya saker. Vi förväntar oss att du är pålitlig, kan bemöta handikappade bra och att du klarar av motgångar. För rätt person kan jobbet kombineras med Folkhälsans eftermiddagsklubbar för barn om du vill ha längre arbetsdagar (6 timmar).

Du får en bra arbetsgemenskap med ett team av professionella sjukskötare och närvårdare – du är inte ensam och kan alltid fråga om hjälp. Vi har alla moderna ergonomiska hjälpmedel som t.ex. lift, men arbetet är till en del fysiskt. Du får betalda introduktionsturer för att bekanta dig med arbetsuppgifterna. Folkhälsan är en pålitlig och människonära arbetsgivare som ger värdefull arbetslivserfarenhet.

På frågor svarar Annamaria Eysler, annamaria.eysler@folkhalsan.fi eller mobil 050 541 7730. Är du den vi söker? Lämna då in din ansökan till oss här senast 20.1.2019!

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 04.01.2019
Ansök senast: 20.01.2019 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här