Projektledare ANDTS

Ansök här

Folkhälsan på Åland är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation med hälsofrämjande verksamhet och serviceproduktion som sina kärnområden. Verksamheten är uppdelad i två aktiebolag, 16 lokalföreningar med ca 3.300 medlemmar samt Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f som takorganisation. 

Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland anställer en projektledare till samordningsprojektet för ANDTS-arbete på Åland. Tjänsten är på 100% och en tillsvidare anställning. 

Folkhälsans samordningsprojekt för ANDTS-arbete på Åland arbetar förebyggande mot riskbruk samt mot skadligt bruk och beroende av alkohol, narkotika, tobak, doping och spel (ANDTS). Till arbetsuppgifterna hör att stödja, främja och effektivisera de kommunala, frivilliga och offentliga preventionssatsningarna inom ANDTS-området. Projektet erbjuder förebyggande insatser i form av informations- och utbildningstillfällen, kampanjer, metodstöd, material och handledning riktat till kommuner, föreningar, hälso- och sjukvården, arbetsplatser och organisationer. Projektledaren är sammankallare och sekreterare i den operativa samverkans- och referensgruppen som är knuten till landskapets ANDTS-politiska program.

 Till de administrativa arbetsuppgifterna hör att uppgöra verksamhetsplan och budget samt att följa upp dessa under verksamhetsåret.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, målinriktat samt har stort intresse för ANDTS frågor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är en person med förmåga att hålla ordning på och driva många saker samtidigt, samt en god kommunikatör i tal och skrift. Digitala lösningar används dagligen och är en naturlig del av ditt arbetssätt. Du har lätt för att ta dig an nya program och system.

Tillträde enligt överenskommelse. Prövotid tillämpas. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Löneklass A22 enligt Landskapets tjänstekollektivavtal. Innan tillträde skall straffregisterutdrag uppvisas.

Tilläggsuppgifter ges av enhetsledare Sandra Jourdan, telefon 527035. Sök jobbet genom att klicka på "ansök här".  


Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 13.09.2022
Ansök senast: 28.09.2022 23.59
Plats: Åland, Mariehamn
Ansök här