Restaurangchef till lunchrestaurangen i Folkhälsanhuset i Esbo

Restaurangchef till lunchrestaurangen i Folkhälsanhuset i Esbo

Gillar du utmaningar? Tycker du om att jobba med och för människor? Är du bra på att laga mångsidig och hälsofrämjande god mat? Här har du då möjligheternas arbetsplats.

I vår lunchrestaurang är kunderna stora och små, samtliga viktiga! Vi lagar mat till grupphem för äldre, daghem och skola. Din kund är också den dagliga lunchrestaurangkunden. En mångsidig kundgrupp, där alla uppskattar god mat och maten är en viktig del i vardagen. Vi erbjuder det våra kunder önskar sig, kryddat med en stor portion kreativitet och vänlighet.

Här kan du förverkliga ditt yrkeskunnande genom uppfinningsrika lösningar tillsammans med din personal och dina kunder, både i dag och med siktet på framtiden. Du behöver vara positiv och behålla lugn även under stress, samt vara flexibel och serviceinriktad. Du har ansvar för restaurangens ekonomi och arbetar målinriktat.

Vi önskar att du har lämplig utbildning inom restaurang/kosthåll och erfarenhet av ledarskap. Jobbet är en fastanställning på heltid och går av stapeln i huvudsak vardagar dagtid. Restaurangen ligger i Hagalund i Esbo, med goda förbindelser. Det skulle vara bra om du kan börja den 1 september.

Vi erbjuder den goda vardagen på en tallrik, vill du vara med? Hör då av dig! På frågor svarar utvecklingschef Christina Söderberg, christina.soderberg@folkhalsan.fi. Lämna in din ansökan senast 22.8.2017 här.

VI HÖRS!

Visste du att Folkhälsan har flera lunchrestauranger runt om i Svenskfinland? Mera information hittar du på www.folkhalsan.fi/restaurang-och-konferens.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 10.08.2017
Senaste ansökningsdatum: 22.08.2017 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Esbo
Taggar: restaurangchef, lunchrestaurang, ravintolapäällikkö
Ansök här