Sjukskötare till Blomsterfonden

Kom och arbeta med oss!

Vi söker dig, som har intresse för att arbeta med service för äldre personer och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer med Blomsterfondens invånare. Du är utbildad sjukskötare. Om du har tidigare erfarenhet av geriatrik, och kanske till och med redan kan använda programmen RAI och Hilkka, blir vi extra glada. 

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper – du är ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team.

Folkhälsan Blomsterfonden är ett hem för svenspråkiga pensionärer, både yngre och äldre. Hemmet består av tre intilliggande hus i Kottby i Helsingfors invid goda trafikförbindelser. I vårt glada och professionella team ingår sjukskötare, närvårdare, geronomer, socionomer, ergoterapeuter och fysioterapeuter. 

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen. Som Folkhälsan-anställd arbetar du på en hälsofrämjande, flexibel arbetsplats, som bland annat erbjuder vidareutbildning och företagshälsovård. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Kanske är det just dig vi söker? Ta gärna kontakt med enhetschef Monica Ståhls-Hindsberg vardagar 9–16, tfn 044 333 1628, om du har frågor.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 29.3.2020.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 12.03.2020
Ansök senast: 29.03.2020 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här