Sjukskötare till Juniorhemmet

Juniorhemmet erbjuder service för familjer med barn och ungdomar med olika funktionsvariationer. Juniorhemmet ligger i Malmgård i Helsingfors med fina grönområden och lekparker i närheten.


Folkhälsan Välfärd anställer 

en sjukskötare 

till Juniorhemmet. Arbetet är tvåskiftsarbete och börjar enligt överenskommelse. Juniorhemmet är ett korttidshem för barn och ungdomar med olika funktionsvariationer. På Juniorhemmet skapar vi en meningsfull och hälsofrämjande fritid för barnen och ungdomarna. Arbetsspråket är svenska men vi önskar att du även pratar och förstår finska.


Vi erbjuder bl.a.

  • ett bra arbetsteam och en trevlig arbetsmiljö samt en rökfri arbetsplats
  • Folkhälsans personalförmåner, en fungerande företagshälsovård och Må bra-program 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen


Vi förväntar oss sökande som är engagerade, flexibla, positiva och intresserade av att jobba med barn och ungdomar, samt som trivs i samarbete med barnens familjer och arbetskamraterna. Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002)


Närmare information ger Juniorhemmets enhetsansvariga Pirjo Koivu, tfn 044 788 3757, e-post pirjo.koivu@folkhalsan.fi


Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, men du kan också sända den till Pirjo Koivu, Juniorhemmet, Bagarstugevägen 4, 00410 Helsingfors. Sista ansökningsdagen är den 31.1.2020.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 08.01.2020
Ansök senast: 31.01.2020 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Helsingfors
Ansök här