Sjukskötare till Seniorhemmet i Brunakärr

Ansök här

Folkhälsan står för trygghet. I över 100år har vi arbetat för människors hälsa och välbefinnande på svenska i Finland. Vi är en familjevänlig arbetsplats med fina personalförmåner och flexibla arbetslistor. Bli en av oss.

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en

sjukskötare

till Seniorhemmet och just nu letar vi efter en sjukskötare till en enhet för personer med minnessjukdomar. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att hjälpa de äldre med deras dagliga sysslor samt tillsammans med teamledaren ansvara över invånarnas läkemedel samt sköta den huvudsakliga kontakten med läkaren. Du samarbetar också med de anhöriga i frågor som berör invånarnas hälsa. Arbetet är i två skift.

För oss är det viktigt att arbetstiderna passar din livssituation. Vi gör vårt bästa för att lägga upp ett schema som passar både dig och oss. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Som tillsvidareanställd hos oss erbjuder vi dig bland annat :

  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en stödjande och trevlig arbetsgemenskap i ett mångprofessionellt team
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • en frukt om dagen, kaffe och te

Här kan du läsa mer om hurudant det är att jobba hos oss: https://www.folkhalsan.fi/jobba-pa-folkhalsan/jobba-som-sjukskotare/

Här får du se en glimt  av vår  vardag https://www.facebook.com/fhhusetbrunakarr

Vi vill gärna träffa dig! Ta kontakt så kan vi berätta mera! Har du frågor, kontakta enhetschef Nicole af Björksten, tfn 044 788 6005 eller e-post Nicole.afBjorksten@folkhalsan.fi

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är 7.10.2022. Hoppas du blir intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 16.09.2022
Ansök senast: 07.10.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Helsingfors
Ansök här