Sommarjobb för en kock i Folkhälsanhuset i Pargas

Ansök här

Skulle du villa sommarjobba i den vackra skärgårdsstaden Pargas? Är du kock och njuter av att laga god mat för olika åldersgrupper? Då är du kanske den vi söker! 

Folkhälsans lunchrestaurang Kastrullen i Pargas söker 

en kock

för tidpunkten 7.6-4.7 och 12.7-15.8.2021

Lunchrestaurang Kastrullen tillreder mat till lunchgäster i restaurangen, till invånare i gruppboende och till barn i daghemmet i Folkhälsanhuset i Pargas. Vi satsar på mångsidig och god mat som är tilltalande i såväl smak som färg. Du har jobb dagtid och vardagar. 

Vi önskar att du har kockutbildning, hygienpass och gärna några års erfarenhet från fältet. Vi jobbar i team och har en trevlig arbetsgemenskap, därför önskar vi också att du har en god samarbetsförmåga. Jobbet kräver även självständigt arbete, så vi önskar att du är bekväm även i den rollen.

 Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Du får gärna kontakta enhetschef Jessica Lönnqvist, tfn 044 788 6322 eller e-post jessica.lonnqvist@folkhalsan.fi om du har frågor.

Kan det här vara något för dig? Sänd vänligen in din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret senast 12.5.2021. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Hör av dig, vi väntar på din ansökan.

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 20.04.2021
Ansök senast: 12.05.2021 23.59
Plats: Åboland, Kimitoön, Pargas, Reso, S:t Karins, Åbo
Ansök här