Sommarjobb på Villa Rosa i Mjölbolsta

Ansök här

Är du vårdstuderande, vårdassistent eller kanske en pensionerad vårdare?

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar

sommarvikarier

till vårt grupphem för äldre. Villa Rosa är ett serviceboende med dygnet runt omsorg som finns i Mjölbolsta i Karis i en lugn miljö med fina promenadvägar. Vi söker dig som är utbildad eller som studerar till närvårdare, sjukskötare, geronom, socionom, fysioterapeut eller ergoterapeut.  Det finns möjlighet till både hel-och deltid, du väljer det som passar dig.  Arbetet börjar enligt överenskommelse. 

Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen.  Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Ett hygienpass är nödvändigt. 

 Vänligen fyll i ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret, sista ansökningsdag är 7.4.2023.      

 Vill du veta mera om oss, våra värderingar och vår verksamhet? Ta kontakt med enhetschef Susanne Lindgren, e-post susanne.lindgren@folkhalsan.fi 

Vi väntar på att få träffa dig!


Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 16.03.2023
Ansök senast: 07.04.2023 23.59
Plats: Nyland,
Ansök här