Speciallärare inom småbarnspedagogik till daghemmet Gunghästen i Åbo

Ansök här

Folkhälsan Välfärd rekryterar en speciallärare inom småbarnspedagogik till vårt certifierade hälsofrämjande daghem i Åbo. Kom och jobba med oss på en av Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisationer. Vi jobbar tillsammans för det som är viktigt!

Arbetet är en tillsvidare anställning som inleds 29.7.2024 eller enligt överenskommelse. Daghemmet Gunghästen är ett svenskt, hälsofrämjande och naturnära daghem. Daghemmet ligger centralt i Österås med parker och natur på gångavstånd. Vi rör mycket på oss i både skog och näromgivning. Vi har en språkduschinriktad verksamhet på daghemmet, så önskvärt vore om du kunde kommunicera på båda inhemska språken.

Vem är du? Är du speciallärare inom småbarnspedagogik samt har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö så är du kanske den vi söker. Eftersom vi är ett hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också.

Behörighetsvillkor: Behörighet för uppgiften som lärare i småbarnspedagogik och utöver examen genomförda studier som ger yrkesfärdigheter för uppgifter som speciallärare, eller pedagogie magisterexamen med specialpedagogik som huvudämne (utbildning till speciallärare inom småbarnspedagogik).

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsgemenskap där alla stöder varandra och var alla jobbar för samma mål. Du får tillgång till olika personalförmåner som vi erbjuder dig för att du skall må bra i ditt jobb och ha goda förutsättningar för att få utvecklas professionellt.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Kontakta enhetschef Martina Laine, tfn 044 788 6043 eller per e-post martina.laine@folkhalsan.fi.

Vänligen använd det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi önskar få din ansökan senast 20.6.2024 kl. 14.00. Vi intervjuar redan under ansökningstiden, och platsen fylls genast när en lämplig person hittas.

Hoppas just du blir intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 06.06.2024
Ansök senast: 20.06.2024 14.00
Plats: Åboland, Åbo
Ansök här