Teamledare till Folkhälsanhuset i Korsholm

Välkommen och jobba i Folkhälsanhuset i Korsholm!


Vi söker en

teamledare 

till Folkhälsans grupphem i Korsholm. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Arbetstiden är som regel tvåskift på vardagar.  Är du sjukskötare och kan sätta kraft bakom orden trygghet och omsorg? Vill du jobba i en miljö med kunnig personal och möjlighet till att utvecklas inom ditt yrke? Har du god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö? Har du intresse att fungera som förman? Då är du kanske den vi söker!


Om du har tidigare erfarenhet av äldreomsorgen, och kanske till och med redan kan använda programmen RAI och Hilkka, blir vi extra glada. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper – du är ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team.


 Vi fokuserar på att fånga in det som är viktigt för invånare, deras individuella vanor och önskemål för att deras hem och vardagen ska kännas egna. I vårt arbete utgår vi från invånarnas egna resurser och egen förmåga. Vi anpassar stöd och omvårdnad utifrån individuella behov, t.ex. bibehållen dygnsrytm, regelbundna måltider, social samvaro, utevistelser samt gemenskap med andra och sociala aktiviteter. Du förväntas att på ett trevligt och professionellt sätt bemöta invånare och alla medarbetare i arbetsteamet. Vi lägger stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga med intresse för att skapa en god vardag för våra äldre. Arbetsspråket är svenska, men det behöver inte vara ditt modersmål.


Vi erbjuder bl.a. företagets personalförmåner, företagshälsovård, Må bra-program, lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen och ett bra arbetsteam! I vårt team ingår även en pälsig kollega, Rosie, som besöker oss regelbundet: https://www.folkhalsan.fi/nyheter/2019/november/besokshunden-rosie/ Titta gärna på våra Facebooksidor för att se hur vi jobbar i Folkhälsanhuset i Korsholm: https://www.facebook.com/folkhalsankorsholm/


Kontakta enhetschef Britt-Marie Hautanen om du har frågor, e-post britt-marie.hautanen@folkhalsan.fi eller telefon 050 5900 759.


Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, men du kan också sända den till Britt-Marie Hautanen, Folkhälsan Välfärd Ab, Niklasvägen 1, 65610 Korsholm. Ansök senast den 19.2.2020.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 05.02.2020
Ansök senast: 19.02.2020 23.59
Plats: Österbotten, Korsholm
Ansök här