Teamledare till Folkhälsanhuset i Vanda

Ansök här

Är en av dina styrkor att leda människor och skapa god stämning ? Vill du jobba med något som verkligen har betydelse, på ett icke-vinstdrivet företag som ställer hälsofrämjandet i främsta rummet? Är du vår nya teamledare?

Folkhälsan Välfärd rekryterar en 

Teamledare

till Folkhälsanhuset i Vanda. Som teamledare fungerar du som närmaste förman för vårdpersonalen. Du ansvarar för smidig planering i den dagliga verksamheten och deltar i utvecklingen av arbetet med ett coachande arbetssätt. Dessutom ansvarar du att tillsammans med arbetsteamet, skapa trygghet och omsorg i en god vardag för de äldre.

Vi förväntar oss flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du är lämplig om du innehar en yrkeshögsskolexamen (sjukskötare, socionom, geronom, fysioterapeut eller ergoterapeut) eller om du har en motsvarande äldre utbildning inom social- och hälsovård. Du är intresserad av att utveckla ditt eget arbete, du antar modigt nya utmaningar och förstår vikten av team arbete. Vårt arbetsspråk är svenska, men det behöver inte vara ditt modersmål.

Utöver ett intressant och ansvarsfullt arbete erbjuder vi dig även goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt andra personalförmåner. Vi är även flexibla då det gäller arbetstider. Anställningen är visstidsanställning på 2½ år, med möjligheter till förlängning.

Läs mer om oss : https://www.folkhalsan.fi/vara-hus/folkhalsanhuset-i-vanda/

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Har du frågor? Enhetschef Monica Printz svarar gärna på frågor, tfn 0503305237, e-post monica.printz@folkhalsan.fi  

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är 28.9.2023 kl. 14.00, men platsen fylls genast då lämplig personer hittas. Vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 06.09.2023
Ansök senast: 28.09.2023 14.00
Plats: Huvudstadsregionen, Vanda
Ansök här