Teamledare till Silviahemmet i Haga

Ansök här

Är du bra på att leda människor och skapa god stämning på arbetsplatsen? Vill du jobba med något som verkligen har betydelse, på ett icke-vinstdrivet företag som ställer hälsofrämjandet i främsta rummet? Är du vår nya teamledare?

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en

teamledare 

till Silviahemmet i Haga, ett trevligt litet gruppboende för äldre. Vi söker dig som är sjukskötare, socionom eller geronom. Du blir chef för ett team kunniga proffs och ska tillsammans med dem skapa trygghet och omsorg i vardagen för de äldre. I arbetet ingår administrativa uppgifter samt vårduppgifter. Du jobbar främst från måndag till fredag, morgon eller kväll. Vårt arbetsspråk är svenska, men det behöver inte vara ditt modersmål.

Hos oss får du bland annat:

  • jobba för en 101 år gammal hälsofrämjande organisation
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • frukt, kaffe och te

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Vi vill gärna träffa dig! Ta kontakt så kan vi berätta mera! Arbetet inleds enligt överenskommelse. Har du frågor, kontakta enhetschef Fredrick Löv, fredrick.lov@folkhalsan.fi eller tfn 044 722 4567.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 13.10.2022. Platsen fylls då lämplig person hittas. Vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 22.09.2022
Ansök senast: 13.10.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här