Timvikarier till svenska daghemmet i Lahtis

Folkhälsan Välfärd Ab, Folkhälsans svenska daghem i Lahtis  

Kom och jobba som inhoppare till vårt nya daghem i Anttilanmäki, Lahtis!

Kiinnostaako sinua tehdä sijaisuuksia päiväkodissa ruotsinkielellä? Hae meille!

Vi är ett härligt gäng med 60 barn i åldern 1-6 år + eftisbarn och 12 pedagoger som väntar på att få dej med i gänget som bekant inhoppare då det behövs. Vi har nya ljuvliga utrymmen i Anttilanmäki och då bildar vi en svensk enhet i Lahtis med skolan i samma byggnad. Daghemmet ligger nära naturen, med bra kollektivtrafikförbindelse. 

Vårt daghem är ett svenskspråkigt daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och språkbadsinriktad verksamhet för barn från Lahtis och närliggande kommuner. Vi satsar mycket på smågruppsverksamhet, vilket innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag för barnen.  Vi är ett diplomerat hälsofrämjande daghem. Blev du nyfiken? Du hittar oss på instagram under namnet lahtisdgh. Gå in och titta!  


Är du den som vill jobba flexibelt vid sidan om annat?

- har du god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö.
 - är flexibel och idérik
 - har ett hälsofrämjande arbetssätt
 - talar svenska

Då är du den vi söker!


Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.


Anmälan, ansökan och tilläggsinfo 

För närmare information kontakta enhetsansvariga Tarja Mäkinen tfn. 044-788 3670 eller per e-post tarja.makinen(at)folkhalsan.fi.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, men du kan också sända den till Tarja Mäkinen, Leantie 2 , 15100 Lahtis. Ansök senast den 23.2.2020

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 31.01.2020
Ansök senast: 23.02.2020 23.59
Plats: Övrigt, Lahtis
Ansök här