Vårdare till Haga och Brunakärr i Helsingfors

Ansök här

Letar du efter ett nytt och meningsfullt arbete inom äldreomsorgen? 

Folkhälsan Välfärd anställer

vårdare

till vårt äldreboende Silviahemmet i Haga och till Seniorhemmet i Brunakärr. Vi har flexibla arbetslistor och vill att arbetstiderna ska passa din vardag. Arbetet inleds gärna så fort som möjligt och vi erbjuder dig en trygg fast anställning.

Vi söker dig som är sjukskötare, närvårdare, socionom, ergoterapeut eller fysioterapeut. Du är ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga, ett rehabiliterande arbetssätt och en god samarbetsförmåga.

Som anställd hos oss arbetar du på en hälsofrämjande och familjevänlig arbetsplats med olika personalförmåner. Vi erbjuder bland annat vidareutbildning och en fungerande företagshälsovård. Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen.

Här kan du läsa mer om Silviahemmet    Silviahemmet - Folkhälsan (folkhalsan.fi

Här kan du läsa mer om Seniorhemmet  Seniorhemmet - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Om du har frågor, får du gärna kontakta enhetschef på Silviahemmet, Fredrick Löv, tfn 044 722 4567 eller fredrick.lov@folkhalsan.fi 

Enhetschef Nicole af Björksten svarar gärna på frågor gällande Seniorhemmet, tfn 044 788 6005 eller nicole.afbjorksten@folkhalsan.fi

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är 25.1.2021, men vi intervjuar redan under ansökningstiden och platserna fylls då lämpliga personer hittas.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 04.01.2022
Ansök senast: 25.01.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här