Vårdare till hemtjänsten i Karleby

Du är välkommen att jobba på Folkhälsan!

Kom med och utveckla framtidens hemtjänst, utgående från de äldres behov och önskemål. Vi lägger stor vikt på delaktighet och meningsfull vardag. 

Folkhälsans Hemtjänst i Karleby söker vårdare. 

Vi erbjuder dig som är närvårdare ett moderskapsvikariat på 85% från och med 1.1.2020. Du vårdbiträde som flexibelt vill välja när du jobbar, erbjudder vi inhopp vid behov. Arbetet är tvåskiftsarbete. 

Är du en person som vill bidra till att de äldre får en bra vardag i eget hem och som vill jobba i en miljö med kunnig och trevlig personal? Som person har du god förmåga att samarbeta, kommunicera, att göra egna beslut och främja en god arbetsmiljö? 

Då är du kanske den vi söker! 

Folkhälsan erbjuder förutom lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen, även en trevlig arbetsmiljö och ett bra arbetsteam. 

Om du känner varmt för att jobba inom service för äldre och ge en skräddarsydd hemtjänst så skall du inte tveka att ta kontakt och få mera information om jobbet. Kontakta enhetsansvariga Nina Karvonen, tfn 044 7883726, per e-post nina.karvonen(at)folkhalsan.fi .

Lämna in din ansökan innnan 15.11.2019  elektroniskt på  www.folkhalsan.fi/jobb eller sänd per post till Nina Karvonen, Folkhälsan Välfärd Ab, Sjukhusgatan 11, 67100 Karleby.


Arbetsvillkor: Deltid, Vikariat
Publicerad: 11.10.2019
Ansök senast: 15.11.2019 16.00
Plats: Österbotten, Karleby
Ansök här