Vårdare till Juniorhemmet (sommarvikariat)

Ansök här

Juniorhemmet erbjuder service för familjer med barn och ungdomar med olika funktionsvariationer. På sommaren 2020 är vår verksamhet på Solvalla i Noux nationalpark! Det finns ett övernattningsrum för personalen ifall man inte vill åka hem mellan en kväll- och morgontur. 


Folkhälsan Välfärd anställer 

en vårdare

Arbetet börjar enligt överenskommelse i juni och slutar i augusti. Det finns goda möjligheter att få en tillsvidare tjänst på hösten. 


Juniorhemmet är ett korttidshem för barn och ungdomar med olika funktionsvariationer. På Juniorhemmet skapar vi en meningsfull och hälsofrämjande fritid för barnen och ungdomarna. Arbetsspråket är svenska men vi önskar att du även pratar och förstår finska.


Vi erbjuder bl.a.

  • ett bra arbetsteam och en trevlig arbetsmiljö samt en rökfri arbetsplats
  • en fungerande företagshälsovård och Må bra-program 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen
  • 50e e-passi för sommarvikarier
  • vi bjuder på frukost 


Vi förväntar oss sökande som är engagerade, flexibla, positiva och intresserade av att jobba med barn och ungdomar, samt som trivs i samarbete med barnens familjer och arbetskamraterna. Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002)


 Är du närvårdare, socionom, sjukskötare, ergoterapeut eller fysioterapeut, eller har pågående studier? Tveka inte att kontakta Linda eller Annamaria på Personalpoolen om du har frågor! Du når oss per epost  personalpool@folkhalsan.fi eller telefon 050 541 7730. 


Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdagen är den 28.5.2020.

Arbetsvillkor: Heltid, Vikariat
Publicerad: 20.05.2020
Ansök senast: 28.05.2020 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo
Ansök här