Vårdare till Östanlid

Folkhälsanhuset Östanlid utvidgar sin verksamhet och anställer därför

vårdare

i periodarbete från januari år 2020. Behörighetskraven är socionom, geronom eller närvårdare.

Vår vision ”Det goda livet – i livets alla skeden” visar vår tro på att människan själv, med rätt stöd och service, även i utsatta lägen kan skapa sig ett gott liv. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram. För oss är det viktigt att se varje individ och att ha förmågan att förstå vad varje person behöver samt att kunna bemöta personer i olika situationer. Vi lägger stor vikt på delaktighet och meningsfull vardag.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang även bl.a. en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, en härlig arbetsgemenskap och en fungerande företagshälsovård.

Är du en person som vill bidra till att de äldre får en bra vardag och som vill jobba i en miljö med kunniga och engagerade kollegor? Har du god förmåga att samarbeta, kommunicera, att dela med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra? Har du en positiv människosyn? Då är du den vi söker! 

Kom med och utveckla framtidens boende, utgående från de äldres behov och önskemål. 

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Blev du intresserad? Vill du ha mera upplysningar? Ring gärna till enhetschef Katarina Bredbacka, tfn 044 7886006, eller sänd e-post katarina.bredbacka@folkhalsan.fi 

Skicka in din ansökan senast den 24.11.2019. Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Du kan också sända din ansökan till enhetschef Katarina Bredbacka till adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Östanpåvägen 32, 68660 Jakobstad

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 25.10.2019
Ansök senast: 24.11.2019 17.00
Plats: Österbotten, Jakobstad, Karleby, Kronoby, Larsmo, Nykarleby, Pedersöre
Ansök här