Vårdare till Stjärnhem i Esbo

Ansök här

Folkhälsan Stjärnhem letar efter en

vårdare/handledare till sitt team för fast anställning.

På Folkhälsan har vi arbetat för trygghet sedan år 1922. Nu har du din chans att hjälpa oss med det: Vi söker en arbetstagare som genast ser var en insats behövs och som inte tvekar att vid behov hugga tag i nya arbetsuppgifter. Det här är en fin chans att bli en del av en mångfaldig gemenskap som trivs på jobbet och som stöder varandra! Arbetsplatsen finns på Stjärnhem, som är ett hem för unga vuxna med intellektuell funktionsnedsättning. Våra unga bor självständigt, men de behöver hjälp och stöd i vardagen. Arbetet är heltid, men med möjlighet till deltid. 

Du passar in i vår gemenskap om du är öppen, initiativrik och stämmer in på några av följande: 

Utbildning: Du har en närvårdarexamen eller annan utbildning inom social- och hälsovårdsbranschen.

Arbetserfarenhet : Du har gärna tidigare praktisk erfarenhet av vårdyrket men vi välkomnar även nyutexaminerade vårdare.

Övriga färdigheter: Du bör kunna jobba på svenska och gärna även kunna finska, men vi kräver inte perfekta kunskaper i någondera språk.

Ett människonära förhållningssätt är viktigt för oss, därför önskar vi att du är empatisk och intresserad av människor för att kunna ge våra unga vuxna en bra vardag.

Vi bryr oss om dig och som tillsvidare anställd hos oss får du bland annat:

  • Möjlighet till utveckling och regelbunden fortbildning. Vi vill att alla ska få utvecklas, få nya insikter och ny inspiration
  • Möjlighet att påverka arbetslistorna. Vi är flexibla och förstående arbetsgivare som vill att arbetstiderna ska passa just din livssituation
  • En fungerande företagshälsovård 
  • Må bra-verksamhet (ePassi)
  • Lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg 
  • En trygg, stabil och uppskattad arbetsgivare med långa anor

Vill du jobba deltid eller heltid? Enhetschef Juanita Weckman berättar gärna mer om olika arbetsmöjligheter, tfn 044-788 1036 eller e-post juanita.weckman@folkhalsan.fi

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48a § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är 10.02.2023. Vi intervjuar redan under ansökningstiden. Platsen fylls när en lämplig person hittas. Hoppas du blir intresserad!

Folkhälsan är Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation. Vi ser människan som en helhet och fokuserar på det goda livet. Vi är en hälsofrämjande organisation och en familjevänlig arbetsplats. För oss är även en god och stödjande arbetsgemenskap en hjärtesak. Välkommen till Folkhälsan!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 20.01.2023
Ansök senast: 10.02.2023 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo
Ansök här