Vårdare till Villa Rosa i Mjölbolsta

Ansök här

Vi letar efter personal till vårt glada gäng! 

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar 

Närvårdare eller Vårdassistent

till vårt grupphem för äldre. Villa Rosa är ett serviceboende med dygnet runt omsorg som finns i Mjölbolsta i Karis i en lugn miljö med fina promenadvägar. Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag.

Här kan läsa mera om oss och vår vardag: Villa Rosa - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Arbetet inleds enligt överenskommelse. Arbetet är en fast anställning på heltid eller deltid - du väljer själv! 

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Ett hygienpass är nödvändigt samt tillgång till bil. 

Vi väntar på din ansökan! Vänligen fyll i det elektroniska ansökningsformuläret senast den 29.9.2023 kl 14.00  Platserna fylls genast då lämpliga personer hittas.

Tveka inte att kontakta oss ifall du har frågor angående jobbmöjligheter. Ta kontakt med enhetschef Susanne Lindgren, e-post susanne.lindgren@folkhalsan.fi

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 05.09.2023
Ansök senast: 29.09.2023 14.00
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här