Vårdbiträde till Östanlid i Jakobstad

Ansök här

Är du en person  som just nu letar efter nya utmaningar?  Folkhälsanhuset i Jakobstad letar efter ett vårdbiträde till servicehemmet Östanlid.

Folkhälsanhuset Östanlid är ett allaktivitetshus som erbjuder mångsidig verksamhet för alla åldrar. Huset är beläget på en naturskön ås med mångsidiga möjligheter till aktiviteter även utomhus. Hit kommer man för att trivas, träffas och umgås. 

Vi letar efter ett vårdbiträde som har som ansvarsområde att ta hand om de boendes byke. Arbetstiden är 75% med goda möjligheter till mer arbetstid. Arbetet inleds enligt överenskommelse och varar fram till 31.8.2021 med möjligheter till fast tjänst efter det.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. 

Blev du intresserad? Sänd in din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret. Har du frågor eller vill du veta mera om oss, våra värderingar och vår verksamhet? Ta kontakt med Katarina Bredbacka katarina.bredbacka@folkhalsan.fi eller ring numret  044 7886006

 Titta gärna på våra Facebooksidor för att se hur vi arbetar på Östanlid: https://www.facebook.com/FolkhalsanOstanlid/

Sagt om att jobba hos oss:

Min huvuduppgift är att möjliggöra och locka var och en att ta del av livet och vardagens glädjeämnen. Jag tänker på hur viktigt det är att man blir bekräftad som den man är och att man själv får bestämma hur man vill ha det och hur man vill bli behandlad. Cecilia Hoikka, närvårdare

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 15.02.2021
Ansök senast: 07.03.2021 23.59
Plats: Österbotten, Jakobstad
Ansök här