Vårdpersonal till Emeliehemmet i Karleby

Ansök här

Folkhälsan är en hälsofrämjande organisation och Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation. Vi ser människan som en helhet och fokuserar på det goda livet. Bli en av oss!

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar 

vårdpersonal

för tillsvidare anställning till vårt effektiverade serviceboende Alma och Alfred på Emeliehemmet i Karleby. Vi letar efter dig som är närvårdare, sjukskötare, socionom, vårdassistent eller som har en annan motsvarande utbildning inom social- och hälsovårdsbranschen. Vår vision Det goda livet – i livets alla skeden, visar vår tro på att människan själv, med rätt stöd och service, även i utsatta lägen kan skapa sig ett gott liv. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram. 

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Vi erbjuder dig bland annat:

  • en trevlig och stödjande arbetsgemenskap
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • en frukt om dagen, kaffe och te

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Blev du intresserad? Vill du veta mer om jobbet? Enhetschef Hanna Edström svarar gärna på frågor, tfn 044 4883003 eller e-post hanna.edstrom@folkhalsan.fi

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan.  

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 30.08.2022
Ansök senast: 01.01.0001 00.00
Plats: Österbotten, Karleby
Ansök här