Vårdpersonal till Folkhälsan Blomsterfonden

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation i Finland. Hos oss arbetar över 1500 personer i många olika uppgifter. Folkhälsan producerar tjänster inom social- och hälsovård, t.ex. inom äldreomsorg och barnskydd. Folkhälsans forskningscentrum sysselsätter ungefär 200 personer i olika uppgifter. Vi har också många anställda som jobbar med sakkunniguppgifter inom den hälsofrämjande verksamheten.

Folkhälsan Blomsterfonden är ett äldreboende i stadsdelen Kottby i Helsingfors. Hos oss bor ca 100 pensionärer och vår fasta personal är till antalet ca 50. Vi har hem för pensionärer med minnessjukdom, somatiskt inriktat hem samt hem med privata pensionärer. Vi värnar om att personalen kan svenska, samt om en god vård och ett tryggt boende för våra pensionärer.

Att arbeta hos oss innebär att du arbetar i en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar våra pensionärer med de sysslor som de inte klarar av själv, såsom daglig omvårdnad såsom personlig hygien, hjälp vid påklädning. Arbetet har tyngdpunkt på nattarbete.

Vi önskar att du är närvårdare, ergoterapeut, fysioterapeut, sjukskötare eller socionom

med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg och/eller geriatrik.

Ifall du har frågor, tag gärna kontakt med föreståndare Monica Ståhls-Hindsberg, vardagar 9-16, tfn 044 333 1628.

Din ansökning önskar vi ha så snart som möjligt, dock senast 19.10.2018. Arbetet börjar enligt överenskommelse med introduktion.

Du kan skicka den på adressen:

Folkhälsan Blomsterfonden, föreståndare Monica Ståhls-Hindsberg. Pohjolagatan 42, 00600 Helsingfors. Du kan också fylla i din ansökan här.


Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 12.09.2018
Ansök senast: 19.10.2018 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här