Vårdpersonal till Vandahemmet

I grupphemmen i Folkhälsanhuset i Vanda bor personer som inte längre klarar att bo ensamma hemma. Två av grupphemmen är anpassade för äldre som behöver stöd i den fysiska funktionsförmågan och ett av grupphemmen är för personer med minnessjukdom.

Nu behöver vi förstärka vårt team med

vårdare (med sjukskötar- eller motsvarandeutbildning)

för periodarbete. Anställning så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Vi söker dig som har erfarenhet av och intresse för äldre och vill ha ett trevligt och omväxlande arbete med engagerade medarbetare och med förutsättningar att skapa en god vardag för våra äldre.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt Kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även en hälsofrämjande arbetsplats, en härlig arbetsgemenskap, en fungerande företagshälsovård mm.

Om du är intresserad och vill har mera upplysningar, ring gärna till föreståndare Monica Printz, tfn 050 330 5237, eller sänd e-post monica.printz@folkhalsan.fi

Sänd din ansökan senast 26.10.2018 till föreståndare Monica Printz till adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Vallmovägen 28, 01300 Vanda. Du kan också fylla i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 02.10.2018
Ansök senast: 26.10.2018 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Vanda
Ansök här