Toughest

Folkhälsan ordnar Toughest på Norrvalla

För första gången kommer hinderbaneloppet Toughest till Finland! På Norrvalla i Vörå kommer du att mötas av skog, vatten och varierad terräng på en exceptionell bana.

Besök Toughest webbsida >

I augusti har ni möjlighet att delta i en verklig rolig och mångsidig utmaning på Norrvalla. Toughest, som är utsedd till Europas bästa hinderbanlopp i tre år i följd, kommer nämligen för första gången till Finland 17-19.8! På Norrvalla kommer du att mötas av skog, vatten (kort sträcka) och varierad terräng. 

Toughest Main race, 18 augusti kl. 10.00 – 13.00

Banan är 8 km lång med 40 hinder. Tidtagning och straffrundor. 

Toughest Fun Run, 18 augusti kl. 13.00 – 15.00

Är du lite rädd för att delta i Toughest? Då har vi ett nytt koncept för dig och dina vänner – Toughest Fun Run. Ni springer loppet helt utan tidtagning och straffrundor och väljer själv om du ska gå runt eller testa hindrerna. Banan är 8 km lång med 40 hinder.  

Toughest Family, 19 augusti

Ett lopp för hela familjen där ni tillsammans får prova på att övervinna hinder. Banan sträcker sig ca 2 km och innehåller ett 20-tal hinder anpassade för både stora och små. Ingen tidtagning utan bara en kul utmaning som svetsar samman familjen, föreningen eller klassen.

 

Toughest träningar