Toughest

Folkhälsan ordnar Toughest på Norrvalla

Nu är det dags att anmäla sig till Toughest på Norrvalla! På Norrvalla i Vörå kommer du att mötas av skog, vatten och varierad terräng på en exceptionell bana.

Besök Toughest webbsida

I augusti har ni möjlighet att delta i en verklig rolig och mångsidig utmaning på Norrvalla. Toughest, som är utsedd till Europas bästa hinderbanlopp i tre år i följd, kommer nämligen för tredje gången till Finland 17-18.8! På Norrvalla kommer du att mötas av skog, vatten (kort sträcka) och varierad terräng. 

Toughest Main race, 15 augusti

Banan är 8 km lång med 40 hinder. Tidtagning och straffrundor. 

Toughest Fun Run, 15 augusti

Är du lite rädd för att delta i Toughest? Då har vi ett nytt koncept för dig och dina vänner – Toughest Fun Run. Ni springer loppet helt utan tidtagning och straffrundor och väljer själv om du ska gå runt eller testa hindrerna. Banan är 8 km lång med 40 hinder.  

Toughest Family, 16 augusti

Ett lopp för hela familjen där ni tillsammans får prova på att övervinna hinder. Banan sträcker sig ca 2 km och innehåller ett 20-tal hinder anpassade för både stora och små. Ingen tidtagning utan bara en kul utmaning som svetsar samman familjen, föreningen eller klassen.

 

Anmäl dig här

Träna inför Toughest

Nedan hittar du träningar inför Toughest. Kom med nu och förbered dig inför nästa lopp! Klicka på en av kurserna för att läsa mer om dem.

8 st. i