Toughest

Folkhälsan ordnar Toughest på Norrvalla

Nu är det dags att anmäla sig till Toughest på Norrvalla! På Norrvalla i Vörå kommer du att mötas av skog, vatten och varierad terräng på en exceptionell bana.

Besök Toughest webbsida

I augusti har ni möjlighet att delta i en verklig rolig och mångsidig utmaning på Norrvalla. Toughest, som är utsedd till Europas bästa hinderbanlopp i tre år i följd, kommer nämligen för tredje gången till Finland 17-18.8! På Norrvalla kommer du att mötas av skog, vatten (kort sträcka) och varierad terräng. 

Toughest Main race, 17 augusti

Banan är 8 km lång med 40 hinder. Tidtagning och straffrundor. 

Toughest Fun Run, 17 augusti

Är du lite rädd för att delta i Toughest? Då har vi ett nytt koncept för dig och dina vänner – Toughest Fun Run. Ni springer loppet helt utan tidtagning och straffrundor och väljer själv om du ska gå runt eller testa hindrerna. Banan är 8 km lång med 40 hinder.  

Toughest Family, 18 augusti

Ett lopp för hela familjen där ni tillsammans får prova på att övervinna hinder. Banan sträcker sig ca 2 km och innehåller ett 20-tal hinder anpassade för både stora och små. Ingen tidtagning utan bara en kul utmaning som svetsar samman familjen, föreningen eller klassen.

 

Anmäl dig här