Folkhälsans kalender 2021

Ordning på vardagen – köp Folkhälsans jubileumskalender

Du kan beställa kalendern per e-post genom att klicka på knappen nedan eller genom att skicka ett mail till kampanjer@folkhalsan.fi. På Åland säljer vi Ålandskalendern.

Beställ kalendern

Folkhälsans jubileumskalender för år 2021 utkom i september. Kalendern finns i två format, som fickkalender och i storleken A5 (A5-versionen är tyvärr utsåld i centrallagret, men du kan kolla ifall din lokalförening råkar ha av dem eller kan tipsa om andra försäljningsställen). T.ex. i Åboland finns kalendrar till salu i Pappersboden i Kimito, Posten på Iniö, Booklet i Pargas samt Luckan i Åbo.

Folkhälsan fyller 100 år 2021 – det firar vi bland annat med att ge ut en kortversion av vår 100-årshistorik i vår annars traditionella kalender. I slutet av kalendern kan du läsa ”Folkhälsan – 100 år på sju minuter”, som är en sammanfattning av historiken skriven av Julia Dahlberg. Historiken utkommer i mars 2021.

I Folkhälsans kalender kan du också läsa om vår verksamhet. Du hittar kontaktuppgifter till olika delar av Folkhälsan och kan läsa om hur du själv kan komma med i verksamheten, om våra hus och hur du kan stöda våra insamlingar.

Köp en kalender

Folkhälsans kalender kan du köpa i våra Folkhälsanhus och i välförsedda bokhandlar. Du kan också köpa kalendern via Folkhälsans lokalföreningar i Nyland, Åboland och Österbotten. 

Åland kan du köpa Ålandskalendern i Folkhälsans Allaktivitetshus på Skeppargatan 11, i bokhandlarna, eller via våra lokalföreningar.

Rekommenderat utförsäljningspris är 10 euro för fickkalendern och 15 euro för storlek A5. Priset kan variera mellan bokhandlarna.

Du kan också beställa kalendern genom formuläret nedan.

Här väljer du hur många av varje typ av kalender som du önskar beställa. 
Om du önskar beställa fler än 10 kalendrar av varje typ kan du kontakta Annika Höglund, kontaktuppgifter finns nedan. 
Porto tillkommer till alla beställningar. 

0
0 10
0
0 10

Kontakt

  • Annika Höglund

   kampanjplanerare

  • tfn:
   050 360 7933

  • Kontakta
  • Alexandra Walk-Liljeroos

   organisationssekreterare Åland

  • tfn:
   018 52 70 41

  • Kontakta