Boendetjänster

Boendetjänster för dig som är bosatt i Esbo, Grankulla, Raseborg, Hangö eller Ingå och har beviljats en plats på resurserat serviceboende

Är du bosatt i Esbo, Grankulla, Raseborg, Hangö eller Ingå och din kommun har beviljat dig en plats på resurserat serviceboende? Då kan du från och med 1.1 2020 välja på vilket hem du vill bo. Folkhälsan har sex olika hem du välja mellan. Vi finns i Esbo, Raseborg, Helsingfors och Vanda. 

Vill du bo på Folkhälsan?

När du flyttar in på Folkhälsan hjälps vi åt att fånga in det som är viktigt för just dig, dina individuella vanor och dina önskemål. Det är viktigt att det nya hemmet ska kännas trivsamt och vardagen vara i enlighet med din egen livsstil. I praktiken innebär det att vi stöder dig i din självständighet och hjälper dig bibehålla den funktionsförmåga du har, genom att du tar del i vardagens rutiner och göromål. Vi försöker varje dag ta vara på livets vanliga glädjeämnen.

Behöver du stöd bara i vissa situationer får du det, och behöver du hjälp med allting för att vardagen ska fungera får du det. Vi har en kunnig personal som har utbildning för att stöda och hjälpa dig, också i sjukvårdsfrågor. Det finns också möjlighet för dig att köpa olika tjänster som t.ex. frisör, fotvård, fysioterapi och följeslagare.

Läs mer om Folkhälsans hem nedan.

Har du frågor? Kontakta oss!

  • Kira Exell-Paakki

   Chef för boende och socialservice

  • tfn:
   044 7886266

  • Ansvarsområde södra Finland.

   Visa mer
  • Kontakta