Fysioterapia

Fysioterapia

Ett barn ska åka ner för en rutschbana som är fastsatt i ribbstolarna i salen, en vuxen stöder.

Kontakt

  • Åsa Lindroos-Lönnbäck

   Yksikön johtaja, Pietarsaari, Kokkola ja Vaasa

  • puh:
   044 066 5649

  • Yksiköstä vastaavana työntekijänä minun tehtäväni on varmistaa, että asiakkaat saavat meillä parasta mahdollista kuntoutusta. Tarjoamme Folkhälsanilla korkeatasoista kuntoutusta ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja haluamme kaikin tavoin varmistaa, että asiakkailla on asiat hyvin ja he viihtyvät meillä. On äärimmäisen arvokasta päästä jakamaan asiakkaiden ja terapeuttien ilon hetkiä. Tätä arvostan arjen työssä todella paljon. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja keskustelemme asioista ja niiden mahdollisista ratkaisuista paljon yhdessä. Johtaessani toimintaa pyrin näkemään asioiden myönteiset puolet ja helpottamaan kollegoiden työtä parhaani mukaan. Työskentelin ennen toimintarajoitteisten lasten ja aikuisten parissa ja teen sitä osittain edelleen, mutta nykyisin keskityn hallinnollisiin ja organisaatioon liittyviin tehtäviin. Pidän myös tästä työstä. Annan mielelläni lisätietoa toiminnastamme.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Eliisa Uusihaka

   Yksikön johtaja, Mustasaari

  • puh:
   050 407 3483

  • Olen työskennellyt Mustasaaren kuntoutusyksikössä vuodesta 2004, lähes alusta saakka yksikön vastaavana, mutta myös neurologisten kuntoutujien fysioterapeuttina. Neurologinen fysioterapia on haastavaa ja pitkäjänteistä, terapiasuhteet ovat usein vuosia kestäviä. Mielestäni terapiatyössä on ehdottomasti hienointa kuntoutujan kokema onnistuminen ja edistyminen. Nykyisin minut löytää mitä todennäköisemmin terapia-altaasta asiakkaan kanssa tai tietokoneen äärestä. Asiakkaani ovat enimmäkseen aikuisia. Olen tiimijohtaja ja olen ylpeä loistavasta, osaavasta ja kokeneesta tiimistäni. Tiimijohtamisessa koen tärkeimmäksi tehtäväkseni yrittää huolehtia siitä, että tiimillä on mahdollisimman hyvät edellytykset tehdä työtään ja viihtyä vaativassa työssään. Työkieleni ovat suomi ja ruotsi. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää meistä lisää.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Saskia Öhman

   Ylilääkäri, lasten, nuorten ja perheiden vastaanotto, Helsinki

  • Saskia työskentelee lasten ja perheiden vastaanoton sekä lasten ja nuorten aikuisten vastaanoton ylilääkärinä Helsingissä. Lastenpsykiatrian erikoislääkäri. Erikoisalat: neuropsykiatria ja lasten yleissairaalapsykiatria. Kielitaito: ruotsi, suomi, saksa (äidinkieli)

   Näytä lisää