Folkhälsanin Hyvinkään päiväkoti

Päiväkotimme sijaitsee aivan Hyvinkään keskustassa, kävelymatkan päässä puistoista ja luonnosta. Tarjoamme ruotsinkielistä varhaiskasvatusta, esiopetusta, kielikylpytoimintaa sekä iltapäiväkerhotoimintaa koululaisille.

Folkhälsanin päiväkoti Hyvinkäällä

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00 (tarpeen mukaan klo.6.00-18.00)
Paikka: Hyvinkään Svenska gården
Osoite: Hyvinkäänkatu 44, 05830 Hyvinkää
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Anna Holmgren, yksikön vastaava
Puhelin: 044 788 3670

 

Lapset jaetaan pienempiin ryhmiin, jotta voimme tarjota heille heidän ikänsä ja taitojensa mukaista hoitoa ja opetusta. Toimintamme pienryhmissä on lapsikeskeistä, yksilöllistä ja kielen käyttämiseen kannustavaa. Meillä on oma piha ja panostamme myös metsämörri- ja metsämyttystoimintaan, jolloin käymme metsässä säännöllisesti. Päiväkotirakennuksessa on sekä voimistelu- että veistosali. Päiväkotimme on saanut terveyttä edistävän päiväkodin diplomin.

Terveyttä edistävän päiväkotimme arvoja ovat aina kunnioitus, ihmisten väliset suhteet, kannustus, turvallisuus ja osallistuminen; näistä muodostuu toimintamme punainen lanka. Lapsilla on oikeus yhtäjaksoiseen, terveelliseen ja tasapainoiseen kasvuun sekä kehitykseen, ja tähän pyrimme tekemällä aktiivista yhteistyötä huoltajien kanssa. Meidän arvomme asettavat lapsen keskiöön.

Tavoitteenamme ovat kukoistavat ja uteliaat lapset. Annamme kaikille lapsille mahdollisuuden kasvaa hyvissä olosuhteissa, vaalimme jokaisen ihmisen samanarvoisuutta ja annamme lapsille hyvät edellytykset hyvään terveyteen samoilla ehdoilla. Päämäärämme on, että jokainen lapsi saa parhaimman mahdollisen alun elinikäiseen oppimiseen. Meillä on herkkyyttä, aikaa ja ammattitaitoa vaalia lapsen elämän tärkeimpiä vuosia.

Meillä on sekä ostosopimuspaikkoja että yksityisiä varhaiskasvatuspaikkoja. Hyvinkäällä asuvien ruotsinkielisten lasten tulee hakea varhaiskasvatuspaikkaa Hyvinkään kaupungin verkkosivuilta. Muut tekevät hakemuksen päiväkodin kautta.

Hyvinkään ruotsinkielisen koulun luokat 1–6 toimivat samassa rakennuksessa, ja toimimme sujuvassa yhteistyössä koulun kanssa.

Ota mielellään yhteyttä ja tule käymään!

Meistä sanottua

 • ”Päiväkodissa tehdään laadukasta varhaiskasvatusta ja henkilöstö on aidosti kiinnostunut lapsista, heidän terveydestään ja kehittymisestään. Olemme erittäin tyytyväisiä päiväkotiin.”
 •  ”Mukava ympäristö, lapsi viihtyy hyvin. Hoitajat mukavia ja kohtelevat sekä ohjaavat lasta ihanasti.”
 • ”Härlig, liten, mysig, hälsofrämjande, aktiv, trygg, viktig”
 • ”Bra stämning, personalen har bra relationer till barnen, mångsidig verksamhet”
 • ”Hemtrevligt och vänligt”
 • ”Viihtyisä päiväkoti, jossa lapsemme viihtyy erinomaisesti. Teette tärkeää työtä. Suurkiitokset siitä!”
 • ”Vänligt, positivt, varmt, barnet trivs superbra.”

 

Ota yhteyttä

  • Anna Holmgren

   Yksinkön vastaava, Hyvinkään päiväkoti

  • puh:
   044 788 3670

  • Ota yhteyttä

Brita Maria Renlund säätiön tuella