Vaasan päiväkoti

Folkhälsanin Vaasan päiväkoti on pieni päiväkoti, jossa on tuttu ja turvallinen tunnelma. Tarjoamme monipuolista ja terveyttä edistävää varhaiskasvatusta ruotsin kielellä. Valmistamme herkulliset ja ravitsevat aamiaiset, lounaat ja välipalat omassa keittiössämme.

Seuraa meitä Instagramissa: @vasadaghem.folkhalsan

Barnen åker pulka i backen.

Folkhälsanin päiväkoti Vaasassa

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00
Osoite: Asemakatu 28, 65100 Vaasa
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Emily Hagberg
Puhelin: Emily Hagberg 044 788 3701, isojen puoli: 050 3450 007, pienten puoli: 050 4355 955, keittiö: 044 7883 628

 

Päiväkotimme sijaitsee kodikkaassa ja vastaremontoidussa kaksikerroksisessa talossa Vaasan keskustassa. Sijaintimme ansiosta meillä on erinomaiset mahdollisuudet nauttia niin lähiympäristön luonnosta kuin kulttuuritarjonnastakin.

Nuoremmat lapset (0–3-vuotiaat) ovat ensimmäisessä kerroksessa (pienten puoli Lilla sidan) ja vanhemmat lapset (3–5-vuotiaat) toisessa kerroksessa (isojen puoli Stora sidan). Viihtyisä pihamaa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet leikkiin ja liikkumiseen.

Tavoitteenamme on, että lapset saavat kukoistaa, olla uteliaita ja havainnoida ympäristöään. Toimintamme on siksi lapsikeskeistä. Meille on tärkeää, että lapsi kokee olevansa aktiivinen osa omaan arkeaan ja kaikkea sitä, mitä teemme. Huomioimme lasten henkilökohtaiset mieltymykset, toiveet ja näkemykset. Lasten, perheiden ja henkilökunnan välinen vuorovaikutus on meille erittäin tärkeää.

Folkhälsanin Vaasan päiväkoti on sertifioitu terveyttä edistävä päiväkoti, mikä tarkoittaa sitä, että toimintamme tukee monipuolisesti lasten kehitystä, hyvinvointia ja kestävää kehitystä. Arkeemme kuuluvat arvostavat kohtaamiset, leikki, luovuus, liikunta ja palautuminen.

Painopistealueemme

 

● Lapsikeskeinen päiväkodin aloitus

● Sosiaalinen ja emotionaalinen hyvinvointi

● Kielellinen kehitys

● Ravinto

 

Tervetuloa meille!

 

Päiväkodistamme sanottua:

 • “Suosittelen paikkaa kaikille. Superkiva ja melko pieni päiväkoti. Totuttamisjakso oli minulle vanhempana tosi tärkeä. Nyt tiedän, millaisia päivät päiväkodissa ovat!”
 • “Tervetullut ja lämmin tunnelma! Lapset tykkäävät päiväkodin ruuista. Henkilökunta seuraa tarkkaan lasten keskinäistä vuorovaikutusta ja puuttuu nopeasti asiaan, jos jotakin tapahtuu. Ketään ei jätetä ulkopuolelle!”
 • “Erittäin ammattitaitoista ja osaavaa henkilökuntaa. Lapset lähtevät päiväkotiin innoissaan joka päivä!”

Ota yhteyttä

  • Emily Hagberg

   Yksikönvastaava

  • puh:
   044 788 3701

  • Lapsitoiminnan toimialavastaava Pohjanmaalla, yksikönvastaava Närpiön Päiviksessä, Vaasan päiväkodissa ja Vaasan iltapäivätoiminnassa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä