Folkhälsanin päiväkoti Björnen

Olemme 29 lapsen ja 6 pedagogin hauska joukko, joka panostaa toiminnassaan ulkoilmapedagogiikkaan. Tarjoamme ruotsinkielistä varhaiskasvatusta kunnan palvelusetelillä ja esikoulutoimintaa.

På daghemmets gård finns en stor rutschbana.

Folkhälsanin päiväkoti Björnen

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00
Osoite: Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd
Yhteyshenkilö: Hanna Granlund
Puhelin: 044 757 8848

 

Hinta

Olemme palvelusetelituottaja Kirkkonummen kunnalle. Tämä tarkoittaa, että varhaiskasvatusmaksut ovat huoltajille samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. 

Lue lisää Kirkkonummen sivuilta

Haluamme antaa lapselle mahdollisimman hyvät lähtökohdat elämään. Jokaisella lapsella on oma varhaiskasvattaja, jolla on aktiivisempi kontakti huoltajiin. Omakasvattaja tulee käymään lapsen kotona tutustumistarkoituksena ennen kuin lapsi aloittaa varhaiskasvatuksen. Jotta lapsi saisi hyviä kokemuksia kaikissa elämänsä vaiheissa, haluamme ennen kaikkea kehittää hänen itseluottamustaan. Lapsen kohtaaminen on valttikorttimme tukiessamme ja vahvistaessamme hänen kehitystään. 

Lasten osallistaminen kaikkeen toimintaan on meille tärkeää. Lapset saavat olla osallisia aihepiirien valinnassa ja toiminnan toteuttamisessa, mutta myös vaikuttaa välipaloihin, leikkeihin, sääntöihin, jumppiin jne. Järjestämme yhteisiä liikuntapäiviä kerran lukukaudessa huoltajien kanssa ja vietämme juhlapyhiä hauskan ohjelman ja juhlien merkeissä. Toimintamme keskittyy paljolti ruotsin kieleen; satujen, riimien ja lorujen, laulujen ja draaman kautta.

Luonto on aina läsnä päiväkodissamme. Ulkoilemme pienimpien lasten kanssa jopa viisi tuntia päivässä ja vanhempien lasten kanssa neljästä kahdeksaan tuntiin. Käymme metsässä viikoittain pieninä ryhminä. Toisena päämääränämme on hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia mahdollisimman monipuolisesti. Opetustabletteja käytämme mm. tiedon etsintään, saduttamiseen, elokuvapätkien tekoon, pedagogisten sovellusten käyttöön ja dokumentointiin.

Björnen on terveyttä edistävä päiväkoti. Painotamme liikkeen ja liikkumisen tärkeyttä, unohtamatta palautumisen merkitystä. Tarjoamme terveellistä ruokaa, joka tulee Kirkkonummen keskuskeittiöstä. Välipalan valmistamme itse, ja se koostuu mm. hedelmistä, vihanneksista sekä vastaleivotusta/tummasta leivästä. Terveyttä edistävän päiväkotimme arvoja ovat aina kunnioitus, ihmisten väliset suhteet, kannustus, turvallisuus ja osallistuminen. Ne kuuluvat kaikkeen päiväkotitoimintaamme.

Toimimme Kirkkonummella Skärgårds Ungdomsföreningin tiloissa Runhällassa, kodikkaassa vanhassa talossa ihanassa ympäristössä. Ota yhteyttä ja tule käymään meillä!

Nuorisoseura Kyrkslätt Skärgårds Ungdomsförening (KSUF) on yhdistys joka koostuu paikallisesta väestöstä ja vanhemmista, jotka vapaaehtoisesti ylläpitävät Runhälla-kiinteistöä ja järjestävät muuta toimintaa talossa. Vieraile KSUF:n kotisivuilla ja tutustu toimintaan. Kaikkia daghemmet Björnenin lasten vanhempia kannustetaan osallistumaan KSUF:n toimintaan.

Meistä sanottua:

  • ”Sellainen idyllinen ja kotoisa huvikumpu, jossa isommat lapset ottavat ihanasti pienempiä huomioon.”
  • ”Vi kommer nu tillbaka med lilla familjen till världens bästa by och vi har hört att Björnen fortfarande är precis lika fantastisk som vi minns i vår barndom.”
  • ”Ihana pieni päiväkoti raikkaassa meri-ilmassa!”
  • ”Härligt ställe med härlig personal som verkligen bryr sej.”
  • ”Lämminhenkinen, joustava, tulee tunne, että henkilökunta todella on lasten takia päiväkodissa ja he ovat aidosti kiinnostuneita lasten hyvinvoinnista. 😍 ”
  • ”Päiväkodissa on miellyttävä ja rauhallinen ilmapiiri ja hoitajat ovat huolehtivaisia ja ystävällisiä”
  • ”Positivt och kreativt, skulle med glädje rekommendera helheten för vänner och bekanta :) ”
  • ”Voin aina hyvin mielin jättää lapset päiväkotiin ja saan heidät aina kotiin kuin olisivat käyneet ”mummolassa”; onnellisia, ulkoilutettuja, sylissä pidettyjä ja rakastettuja lapsia!”

Ota yhteyttä