Päiväkoti Päivis

Päivis on yksityinen Folkhälsan Välfärd Ab:n ylläpitämä suomenkielinen kielikylpypäiväkoti. Tavoitteemme on antaa lapsille toiminnallista kielen kehitystä suomeksi sekä herättää kiinnostus suomenkieltä kohtaan. Päiviksessä suomen kielestä tulee luonnollinen osa arkea. Lasten sanavarasto karttuu leikkiessä, laulaessa ja riimitellessä lorujen, satujen sekä erilaisten aihepiirien kautta.

Savar, pennor, lim och annat pysselmaterial i mängder.

Folkhälsanin päiväkoti Päivis

Aika: Arkisin klo 07.00–17.00
Osoite: Åvägen 7-9 64200 Närpiö
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Yksikönvastaava Emily Hagberg, 044 788 3701
Puhelin: Päiväkoti 044 788 1047

Päiviksen arkeen kuuluvat terveys, liikunta ja liikkuminen. Käymme jäähallissa ja uimahallissa, ja liikumme sekä ulkona että sisällä. Lapset oppivat luonnosta myttys- ja metsämörritoiminnan kautta.
Uudet toimitilat ovat Närpiön Folkhälsan-talosta, joka toimii Mitt i Stan -talon yhteydessä. Samassa rakennuksessa on myös vanhusten palveluasuminen. Lapsilla ja ikäihmisillä on iloa toisistaan, ja piha tarjoaa monia mahdollisuuksia yhdessäoloon. Tule tutustamaan tilavaan ja valoisaan päiväkotiimme. Ihanat tilat sekä sisällä että ulkona tarjoavat lapsille monipuolisen oppimisympäristön.
Meillä on 24 varhaiskasvatuspaikkaa, jotka kaikki on tarkoitettu yli 3 vuotiaille lapsille.

Ota yhteyttä

  • Emily Hagberg

   Yksikönvastaava

  • puh:
   044 788 3701

  • Lapsitoiminnan toimialavastaava Pohjanmaalla, yksikönvastaava Närpiön Päiviksessä, Vaasan päiväkodissa ja Vaasan iltapäivätoiminnassa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä