Villa Familia turvakoti

Turvakotimme sijaitsee Karjaalla, se on kaksikielinen ja toimii ympärivuorokautisesti, joten voit soittaa meille milloin tahansa.

En nallebjörn har placerats brevid några garnnystan.
Paikka: Villa Familia
Osoite: Högbenintie 36, 10350 Meltola
Puhelin: 050 468 5736

Villa Familian turvakodissa on viisi perhepaikkaa. Turvakodissa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokenut saa suojan väkivallalta ja apua väkivallan loppumiseksi sekä tukea ja tietoa käytännön asioiden järjestämiseen.

Turvakotipalvelut on tarkoitettu kaikille lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille, miehille ja lapsille. Lapset tulevat turvakotiin vanhempansa kanssa. Palvelu on valtion rahoittamaa ja asiakkaalle maksutonta. Turvakotiin voi hakeutua myös suoraan, ilman viranomaiskontaktia. Turvakotiin kannattaa kuitenkin soittaa, ennen kun menee paikan päälle.

Turvakodissamme on yksi esteetön asiakashuone.

Voit soittaa myös Nollalinjaan, numeroon 080 005 005. Se on valtakunnallinen, maksuton auttava puhelin kaikille, jotka ovat läheisessä ihmissuhteessaan kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa. Nollalinjalle voivat soittaa myös väkivaltaa kokeneiden läheiset sekä ammattilaiset ja viranomaiset, jotka tarvitsevat neuvoja asiakastyöhönsä.

Jos olet akuutissa hädässä, soita hätänumeroon 112.