Brummerska hemmet

Björken tarjoaa asumisratkaisun muistisairaille. Täällä arkesi pysyy hyvänä koko loppuelämän. Omat tapasi ja elämäntyylisi ovat kaiken perustana ja meille sydämenasioita. Tuemme osallistumistasi päivittäiseen toimintaan ja toimintakykysi ylläpitämistä mahdollisuuksien mukaan.

En vårdare och en dam kramar om varandra på innergården till ett tegelhus.
Paikka: Brummerska hemmet
Osoite: Pakilantie 109, 00670 Helsinki
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Christel Harjanne
Puhelin: 040 749 4194

Björken ja Brummerska hemmet toivottavat sinut tervetulleeksi!

Syömme yhdessä hyvää, omassa keittiössä valmistettua ruokaa, istumme kauniissa puutarhassamme, voimistelemme, laulamme, luemme tai pidämme huolta kissoistamme. Läheisesi ja ystäväsi ovat aina tervetulleita jakamaan kanssamme arjen ja juhlan.

Oma huone ja yhteisiä tiloja

Brummerska hemmet tarjoaa oman hyvin hoidetun puutarhan ja paikoituksen. Björkenin 13 huoneistossa on omat kylpyhuoneet, yhteisiä tiloja ovat ruokasali ja seurusteluhuone. Kaksi kissaamme toivottavat kaikki tervetulleiksi.

Björkenissä kannustamme sinua osallistumaan arjen askareisiin ja tarjoamme hyvinvointiasi ja toimintakykyäsi tukevia aktiviteetteja. Erilaisia voimistelu- ja kuntoilumahdollisuuksia on tarjolla monta kertaa viikossa. Taide- ja sanataidekerho kokoontuvat kahden viikon välein. Saamme myös nauttia muusikkovierailuista. Tarjoamme säännöllisesti ääneen lukemista, tietovisoja, riimittelyä ja muuta kiinteästi suomenruotsalaiseen kulttuuriin kuuluvaa toimintaa.

Hyvää ruokaa omasta keittiöstä

Meillä on oma keittiö ja panostamme hyvään ruokaan, miellyttävässä ympäristössä. Ruokalista pohjaa suomenruotsalaiseen kulttuuriin ja hyödyntää kaikkia sen tarjoamia mahdollisuuksia juhlaan. Tarjoamme vaihtelevaa ruokaa – lihaa, kalaa, vihanneksia ja myös kasvisruokavaihtoehtoja. Ystävät ja läheiset ovat aina tervetulleita syömään kanssamme.

Ulkoilua omalla turvallisella piha-alueella ja yhteisiä retkiä

Päivittäinen ulkoilu on tärkeä osa toimintaa. Oleskeluhuoneesta pääset suoraan varta vasten suunniteltuun puutarhaan. Piha on aidattu ja suunniteltu vajaakuntoiset huomioiden. Taloa kiertää helppokulkuinen kävelytie. Ulkoilemme päivittäin, ja olet aina tervetullut mukaan, oman jaksamisen salliessa. Käymme myös yhteisillä retkillä lähikaupassa.

Ruotsinkielinen, osaava henkilöstö

Brummerska hemmet -talon henkilöstö on moniosaavaa, ruotsinkielistä ja Valviran pätevyysvaatimukset täyttävää. Erityisosaamiseemme kuuluu muistisairaiden kohtaaminen, ja jatkokoulutus on kiinteä osa toimintaamme. Haluamme luoda lämpimän ja turvallisen ympäristön ja tiedämme, miten tärkeä kahvihetki terassilla ystävien seurassa voi olla. Henkilöstömme ei ole kovin suuri, ja kaikki ovat tuttuja – myös pätevät sijaisemme, joista moni on työskennellyt meillä pitkään.

Henkilöstön KivaQ-indeksi oli vuonna 2019 erittäin korkea: 8,7. KivaQ on validoitu työhyvinvoinnin mittari. Asteikko on 1–10, ja 10 on paras arvosana. Lue Lisää KivaQ:sta täältä

Palveluita tarjolla lähellä

Brummerska hemmet sijaitsee Helsingin Länsi-Pakilassa, keskellä luonnonkaunista aluetta. Ruoka- ja kukkakauppa löytyvät aivan läheltä.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan siihen, mitä Björken ja Brummerska hemmet voivat tarjota, ennen päätöstäsi asumisesta täällä. Ota yhteyttä, niin voimme sopia ajankohdan tutustumiskäynnille.

Auditointiraportit