Villa Rosa

Olemme olemassa sinua varten. Haluat jatkaa omaa tuttua tapaasi elää, vaikka sinulla on muistisairaus tai tarvitset muusta syystä runsaasti apua arjessa. Henkilöstömme on erikoistunut tukemaan muistisairaita henkilöitä. Tuemme sinua nykyisen toimintakykysi ylläpitämisessä, ja ehkä jopa parantamisessa. Panostamme kotoisaan yhdessäoloon ja pyrimme tekemään jokaisesta päivästä hyvän.

Ota yhteyttä

På dörren hänger en skylt med texten "Rosengården" och ritade rosor på.
Paikka: Villa Rosa
Osoite: Vanha tie 21, 10350 Meltola
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Susanne Lindgren
Puhelin: 044 788 6041

Tervetuloa Villa Rosaan!

Työssämme kunnioitamme omaa tahtoasi ja toimintakykyäsi. Näemme ihmisen sairaudelta ja ymmärrämme toiveitasi, tapojasi ja taustaasi. Tarjoamme viikoittaisia aktiviteetteja, esimerkiksi musiikkiesityksiä, terapiaeläinvierailuja tai bingoa. Voit myös käydä kuntosalilla viikoittain. Kuukausittaisessa asukaskokouksessamme jokainen voi kertoa aktiviteetteihin ja toimintaan liittyvistä toiveistaan.

Oma huone ja yhteisiä tiloja

Villa Rosassa on 21 huoneistoa, joissa on omalla wc ja kylpyhuone. Kaikki huoneistot sijaitsevat samassa kerroksessa, jaettuna kolmeen 7 huoneiston ryhmäkotiin.

Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteinen ruokailutila ja yhteinen oleskeluhuone, josta pääsee suoraan kauniiseen puutarhaamme. Kolmea kotia yhdistää tilava, yhteinen olohuone. Sieltä löytyy mm. iso televisio.

 

Ateriat ovat tärkeitä

Panostamme hyvään ruokaan ja miellyttävään ateriointiin. Ruoan toimittaa Seniora-lounasravintola. Niin lounaalla kuin illallisellakin voit valita kahdesta vaihtoehdosta. Syömme yhdessä kaikessa rauhassa, keskustellen ja seurustellen.

Voit ulkoilla päivittäin

Päivittäinen ulkoilu on tärkeä osa toimintaa. Käymme kävelyllä tai vietämme hetken kauniilla terassillamme. Villa Rosan ympäristö on helppokulkuista, myös sinulle, joka tarvitset apuvälineitä – useat polut ovat asfaltoituja. Saat mieluusti viettää aikaa ulkona päivittäin, jos niin toivot.

Kaksikielinen, osaava henkilöstö

Villa Rosan henkilöstö on pätevä ja moniosaava. Monella on myös pitkä kokemus ja muistisairaiden henkilöiden kohtaamiseen liittyvää erityisosaamista. Kaikki hoitajamme täyttävät Valviran pätevyysvaatimukset. Villa Rosa on kaksikielinen: henkilöstö puhuu sekä suomea että ruotsia.

Henkilöstön KivaQ-indeksi oli vuonna 2019 korkea: 7,44. KivaQ on validoitu työhyvinvoinnin mittari. Asteikko on 1–10, ja 10 on paras arvosana. Lue Lisää KivaQ:sta täältä

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Villa Rosaan ennen päätöstäsi asumisesta täällä. Ota yhteyttä, niin voimme sopia ajankohdan tutustumiskäynnille.

Auditointiraportit

 

Yhteystiedot