Voice Massage uutuus Mustasaaressa - Folkhälsan

31 joulukuuta 2018

Voice Massage uutuus Mustasaaressa

Folkhälsanin fysioterapia Mustasaaressa tarjoaa nyt myös Voice Massage -hierontaa. Voice Massage on länsimaiseen lääketieteeseen pohjautuva erikoishierontahoito, jonka avulla voidaan esimerkiksi ennaltaehkäistä äänihäiriöitä, laukaista purentalihasten kiputiloja ja parantaa hengitysfunktiota.

– Voice Massage sopii todella hyvin myös aivan tavallisiin niska- ja hartiaseudun ongelmiin, ei tarvitse olla purenta- tai ääniongelmia. Tavallisesta hieronnasta se eroaa siinä, että se on paljon rauhallisempaa, ja sen avulla päästään syvemälle kudoksiin, kertoo fysioterapeutti Marja Mäkiranta.

Mäkiranta halusi kouluttautua Voice Massage -terapeutiksi huomattuaan, että monilla hänen fysioterapia-asiakkaillaan oli purenta- ja nielemisongelmia. Sittemmin hän on myös saanut uusia asiakkaita, jotka ovat hakeutuneet hänen vastaanotolleen nimenomaan uuden terapiamuodon perässä.

– Voice Massagea tarjotaan laajasti Suomessa, mutta täällä Vaasan alueella sitä ei aiemmin ole ollut ollenkaan. He jotka pystyvät, ovat käyneet kauempana, mutta meidän asiakkaistamme monet eivät jaksa sellaisia matkoja. He ovat sitten olleet ilman, vaikka heille on monesti suositeltu Voice Massagea.

Voice Massage -hoitoa saa antaa vain Voice Massage -koulutuksen suorittanut koulutettu hieroja tai fysioterapeutti. Lue lisää ja ota yhteyttä Folkhälsanin fysioterapiaan Mustasaaressa tästä.

Marja Mäkiranta on koulutettu Voice Massage -terapeutti.