Ravitsemusneuvoja

Kouluttaudu sertifioiduksi ravitsemusneuvojaksi

Opetuksessa sovellamme tutkimukseen perustuvaa tietoa käytännön työhön. Painotamme kokonaisajattelua ja poraudumme syvälle niihin osa-alueisiin, jotka parhaiten mahdollistavat sinun ja tulevien asiakkaittesi onnistumisen.

Hinta
1350 euroa (alv 0%)

Sertifioitu ravitsemusneuvoja (Folkhälsan)
Kurssin suorittaneista tulee Folkhälsanin sertifioituja ravitsemusneuvojia. Valmistuminen vaatii kurssikokeen suorittamista – tämä sisältyy kurssimaksuun.

Koulutusohjelma tähtää siihen, että todella sisäistät oppimasi ja ymmärrät opitun merkityksen käytännön työssä. Tavoitteena on varmistaa, että osaat hyödyntää koulutuksessa oppimaasi tarkoituksenmukaisella tavalla todellisissa neuvontatilanteissa.

Saat valmiudet soveltaa osaamistasi asiakkaittesi hyödyksi – vaikka heistä jokaisella on erilainen tausta ja erilaiset haasteet ravitsemuksensa suunnittelussa.

Suoritettuasi koulutuksen sinulla on laaja osaaminen ravinnosta ja ravintoneuvonnasta. Pystyt auttaman erilaisia kohderyhmiä ymmärtämään miten energiansaanti vaikuttaa elimistön toimintaan ja millaisia henkisiä tekijöitä liittyy ravitsemukseen ja hyvinvointiin.

Mikäli tavoitteenasi on työskennellä ravintoneuvojana, sinun tulee suorittaa kurssikoe – tämä sisältyy kurssimaksuun. Suoritettuasi kurssin sinusta tulee Folkhälsanin diplomiravintoneuvoja.

Ilmoittaudu koulutukseen ruotsinkielisen sivuston kautta klikkaamalla kielivalikkoa ylhäällä: "Sv".