Luciakören bjuder på nya utmaningar - Folkhälsan
23 september 2024

Luciakören bjuder på nya utmaningar

Sångövningar, uppträdanden och människomöten att minnas. Ännu får vi vänta ett tag innan lucia lyser upp i mörkret, men för själva luciagänget drar säsongen i gång redan tidigare. Luciakörens insjungning ordnas i år 7.10.

Anmäl dig

Under de mest hektiska dagarna blir besöken många och då är de hjälpande frivilliga luciaföräldrarna guld värda.

Luciakören övar intensivt i oktober och november.

Vill du vara en av lucias tärnor och sjunga med i kören?
Insjungningen för nya körmedlemmar ordnas måndag 7.10.2024 kl. 17 i Folkhälsans huvudbyggnad, Topeliusgatan 20, Helsingfors.

Luciakören övar intensivt i Helsingfors i oktober och november, vanligtvis en till två vardagar i veckan kl. 16.30–19.30. Det blir också en del veckoslutsövningar.
Vi önskar att du är van att sjunga i stämmor och att du vill satsa på uppdraget. Tipsa också gärna välsjungande kompisar, som du tror skulle bli ett bra komplement till luciakören.


 Intresserad av att sjunga i kör? Kom med i luciakören, vi övar i oktober och november.

Kom med!

Luciakörens insjungning ordnas i år 7.10.2024 kl. 17 på Topeliusgatan 20, Helsingfors, men det finns också andra sätt att engagera sig som frivillig i luciainsamlingen. Du kan exempelvis gå med i halmgruppen i Helsingfors eller hjälpa till under luciamarknaden. Kontakta lucia@folkhalsan.fi eller läs mer på www.lucia.fi.