Uthyrning på Solvalla

Hyr utrustning på Solvalla

Paddla eller ro på Noux Långträsk! På Solvalla kan du hyra kanoter, kajaker, SUP-bräden eller roddbåt.

Vi önskar alla bokningar på förhand per e-post eller per telefon. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan. 

Produkter att hyra

Kanot, kajak, SUP-bräde eller roddbåt

Vi hyr ut kanoter, kajaker och SUP-bräden för självständig paddling på Noux Långträsk. Vi har också en roddbåt att hyra.

Våra kanoter är för två personer och kajakerna för en person. Vi har även en tre personers kanot och en två personers kajak att hyra. SUP-brädena bär upp till ca 100kg.

I uthyrningen ingår flytväst.

Obs! Vi har inte torrpåsar, så ta gärna med egen – en vanlig plastpåse fungerar också.

1 timme 10 euro
3 timmar 25 euro

Vi ordnar även ledd paddling, fråga efter tider och alternativ!

Betalning på plats med kort eller Mobilepay (kontant går också, ha gärna jämna pengar). Bokningar via e-post eller telefon.

Uthyrningen är öppen enligt bokningsläget!

Nuux Norr pop-up shop sommaren 2022!
Under sommaren 2022 har vi i samband med paddlingsuthyrningen Nuux Norr pop-up shop!
Läs mer om produkterna längre ner på sidan eller på webben: https://nuuxnorr.life/
Öppet med väderreservation. 

 

Nuux Norr

Nuux Norr produkterna är handgjorda i Noux, på Nuuxtribes egen studio, av högkvalitativa och naturliga ingredienser. I produktsortimentet ingår bl.a. sojavaxljus, mood mists / rumsdofter, mood rollers och yoga bolsters. Vi använder eteriska oljor som dofter i produkterna, som ger varje produkt och doft sin egen mening. Vi hoppas att våra produkter hjälper dig att ta en stund för dig själv mitt i ett hektiskt liv. Inspirationskällan till produkterna är Noux natur och livet i vackra, rena Norden. Produkterna är ekologiskt och vackert handpackade. Välkommen att och bekanta dig med produkterna till NUUX NORR Pop Up Shop, som ligger vid utrustninguthyrningen. Du hittar oss i ett sympatiskt rött trähus på väg till stranden!
Adress: Nouxvägen 82, följ skyltar på plats.

 

Läs mer om paddling

Kunden paddlar på eget ansvar. Vi önskar att alla använder flytväst. Håll dig nära stranden om du är ovan. Om du inte har tidigare erfarenhet av paddling rekommenderar vi kanot.

Barn under 16 år bör ha vårdnadshavare/vuxen med på paddlingen. Barn under 16 år kan paddla egen kajak om de har tidigare erfarenhet eller om vårdnadshavare ger lov till detta.

Barn kan vara med i kanot med en vuxen. Små barn bör ha räddningsväst. Vi har två stycken att låna men rekommenderar att egen medtas om man har en. Informera gärna vid bokningen om ni kommer att ha barn med på paddlingen.

Kontakt

    • Uthyrningen

    • tfn:
      0400 460 257

    • Kontakta