Uthyrning på Solvalla

Hyr utrustning på Solvalla

Vintertid kan du hyra snöskor på Solvalla, vi har storlekar för både barn och vuxna! Sommartid kan du hyra kanoter, kajaker, SUP-bräden eller roddbåt och paddla eller ro på Noux Långträsk.

Vi önskar alla bokningar på förhand per e-post eller per telefon. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan. 

Produkter att hyra

Sommartid

Kanot, kajak, SUP-bräde eller roddbåt

Vi hyr ut kanoter, kajaker och SUP-bräden för självständig paddling på Noux Långträsk. Vi har också en roddbåt att hyra.

Våra kanoter är för två personer och kajakerna för en person. Vi har även en tre personers kanot och en två personers kajak att hyra. SUP-brädena bär upp till ca 100kg.

I uthyrningen ingår flytväst.

Obs! Vi har inte torrpåsar, så ta gärna med egen – en vanlig plastpåse fungerar också.

3 timmar 30 euro

Vi ordnar även ledd paddling, fråga efter tider och alternativ! 

Vintertid

Snöskor

Vi har snöskor för både vuxna och barn.

3 timmar 10 euro

Vi rekommenderar att du har skor med skaft med snöskorna. Stavar kan lånas vid behov. 

Betalning på plats med kort eller Mobilepay (kontant går också, ha gärna jämna pengar). Bokningar via e-post eller telefon.

Uthyrningen är öppen enligt bokningsläget!

 

 

 

Läs mer om paddling

Kunden paddlar på eget ansvar. Vi önskar att alla använder flytväst. Håll dig nära stranden om du är ovan. Om du inte har tidigare erfarenhet av paddling rekommenderar vi kanot.

Barn under 16 år bör ha vårdnadshavare/vuxen med på paddlingen. Barn under 16 år kan paddla egen kajak om de har tidigare erfarenhet eller om vårdnadshavare ger lov till detta.

Barn kan vara med i kanot med en vuxen. Små barn bör ha räddningsväst. Vi har två stycken att låna men rekommenderar att egen medtas om man har en. Informera gärna vid bokningen om ni kommer att ha barn med på paddlingen.

Kontakt

    • Solvalla reception

    • tfn:
      0400 460 257

    • Kontakta