Personliga träningstjänster

Träna dig i form med våra PT:n!

Optimera din träning enligt din vardag och situation med hjälp av sakkunniga tränare. Vi kartlägger din vardagssituation tillsammans med dig och bygger upp en helhet anpassad till dig.

Folkhälsans PT erbjuder personlig handledning till de som deltar i Folkhälsans personliga träningstjänster

Pris

Priset på våra PT-tjänster är 80 euro/timme.

Vi erbjuder personliga träningstjänster för både privatpersoner, grupper och företag. Optimera din träning enligt din vardag och ditt utgångsläge med hjälp av sakkunniga tränare. Vi kartlägger din situation tillsammans med dig och bygger upp en helhet som är anpassad till dina målsättningar. Vårt team består av personer utbildade med licens från Europas största motionsidrottsförbund FISAF och EurpeActive-standard.
Alla våra paket är skräddarsydda, det vill säga vi funderar tillsammans hur många PT-träffar du skulle ha mest nytta av. När vi funderar över upplägget på din träning och hur det är bäst att börja din resa mot dina mål använder vi följande grund:

Kom i gång med din träning!

För att komma i gång med din träning rekommenderar vi 3–10 PT-träffar utspridda under 3–10 veckor. Enligt ditt behov kan vi även göra konditionstester, träningsprogram och ge kostrådgivning för att du snabbare ska nå de resultat du önskar.

Få stöd i din resa mot dina hälsomål!

Om du känner att du har motivation men vill ha hjälp med att upprätthålla den så rekommenderar vi att vi tillsammans gör tester och sätter ihop ett träningsprogram till dig och sedan träffas alltid nu och då för att se hur din träning går, till exempel en gång i månaden.

Kom i form tillsammans!

Om du saknar motivation till att träna och känner att du behöver mera stöd och hjälp med din träning så rekommenderar vi att vi tränar tillsammans under en längre tid, till exempel 6 månader och träffas 1–2 gånger i veckan. Vi kan också träffas mera sällan om du är beredd på att sköta en del av träningen på egen hand. Vi gör naturligtvis ett träningsprogram till dig, som du kan följa mellan våra träffar. Ju oftare och ju mera regelbundet vi tränar tillsammans desto snabbare når du dina mål!

Förutom gemensamma träningsträffar erbjuder vi också följande tjänster:

- Träningsprogram
- Konditionstester
- Kostrådgivning
- Mentalträning
- Stöd per e-post och telefon

Om du är osäker på hur många träffar du behöver och vad som skulle vara bäst för dig – boka en gratis konsultation hos oss!

Frågor och svar

Ni kan komma överens om med din PT var och när ni tränar.

Vi skräddarsyr alla våra paket enligt dina behov och önskemål. kontakta oss för att diskutera vad som skulle passa bäst för dig!

Vi kan erbjuda er gruppträningstillfällen av olika slag, grupptestningstillfällen och föreläsningar, mentalträning och rådgivning.

Kontakt

  • Joakim Träskelin

   Idrottsproducent Norrvalla

  • tfn:
   050 585 0782

  • Jobbar på Norrvalla med utbildningar, idrottsrelaterade evenemang och projekt.

   Visa mer
  • Kontakta
  • Niclas Wiitala

   Sakkunnig inom fysisk aktivitet och hälsa

  • tfn:
   050 5316 170

  • Kontakta