Vårdare till Folkhälsanhuset Östanlid i Jakobstad

Ansök här

Vill du ha ett viktigt och givande jobb? Tycker du också att det är viktigt med en bra arbetsgemenskap och att trevliga kollegor förgyller arbetsdagen? Kom och jobba med oss inom äldreomsorgen i Jakobstad. Deltid eller heltid, du bestämmer själv.

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar

vårdare 

för tillsvidare anställning till Östanlid i Jakobstad. Behörighetskravet för arbetet är närvårdare eller sjukskötare. Arbetet börjar enligt överenskommelse, gärna så fort som möjligt.

Vår vision Det goda livet – i livets alla skeden visar vår tro på att människan själv, med rätt stöd och service, även i utsatta lägen kan skapa sig ett gott liv. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram. För oss är det viktigt att se varje individ och att ha förmågan att förstå vad varje person behöver samt att kunna bemöta personer i olika situationer. Vi lägger stor vikt på delaktighet och meningsfull vardag.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Som tillsvidare anställd hos oss får du bland annat:

  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • frukt, kaffe och te

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen. 

Kunde det här vara något för dig? Har du frågor eller vill du veta mera om våra jobbmöjligheter? Du får gärna kontakta Katarina Bredbacka,  katarina.bredbacka@folkhalsan.fi.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 23.05.2023
Ansök senast: 01.01.0001 00.00
Plats: Österbotten, Jakobstad
Ansök här