Folkhälsans kalender 2024

Ordning på vardagen – köp Folkhälsans kalender

Kalendern är här och kan nu beställas eller köpas via din lokala folkhälsanförening, en välförsedd bokhandel eller här på denna webbsida. På Åland säljer vi Ålandskalendern.

Bordskalendern är slut i Folkhälsans eget lager och kan inte beställas via formuläret. Om du vill ha en bordskalender kan du kolla med våra samarbetspartners som hittas längre ned på sidan.
Fickkalendrarna finns ännu i lager. 

Kalendern finns i två format, som fickkalender och i storleken A5. I Folkhälsans kalender kan du också läsa om vår verksamhet och hitta kontaktuppgifter till olika delar av Folkhälsan. Dessutom kan du läsa om hur du kan komma med i verksamheten, om våra hus och hur du kan stöda våra insamlingar.

Köp en kalender

 

Folkhälsans kalender kan du köpa i våra Folkhälsanhus och i välförsedda bokhandlar. Du kan också köpa kalendern via Folkhälsans lokalföreningar i Nyland, Åboland och Österbotten. 

T.ex. i Nyland finns kalendrar till salu på Luckan i Karis och Karis bok och papper, i Ekenäs i bokhandeln Toppen. I Helsingfors säljer vissa av restaurangerna i Folkhälsanhusen. I Åboland finns kalendrar till salu i posten på Iniö, Booklet i Pargas samt Luckan i Åbo. I Österbotten: Jakobstads bokhandel, Närpes bokhandel NÄR-BOK och Luckan i Karleby

Åland kan du köpa Ålandskalendern i Folkhälsans Allaktivitetshus på Skeppargatan 11, i bokhandlarna, eller via våra lokalföreningar.

Rekommenderat utförsäljningspris är 11 euro för fickkalendern och 16 euro för storlek A5, vilka också är priserna när du beställer dem här nedan på webbsidan. Leveranskostnad tillkommer och varierar beroende på hur många kalendrar du beställer. Priset kan variera mellan bokhandlarna.

Här väljer du hur många av varje typ av kalender som du önskar beställa. 
Om du önskar beställa fler än 10 kalendrar av varje typ kan du kontakta Annika Höglund, kontaktuppgifter finns nedan. 
Leveranskostnad tillkommer alla beställningar. 

0
0 10

Kontakt

  • Annika Höglund

   kampanjplanerare

  • tfn:
   050 360 7933

  • Kontakta
  • Linda Wilhelmsson

   Verksamhets- och kampanjkoordinator Åland

  • tfn:
   018 527 031

  • Kontakta