Chilla - avslappning och återhämtning

Chilla hjälper att koppla av

Alla mår bra av att slappna av. Då man lär sig slappna av blir de bättre på att koncentrera sig, samarbeta, hantera stress och vara medvetet närvarande. Människor blir ofta gladare, mer kreativa, friskare, piggare och vänligare av tillräcklig återhämtning

Inom Chilla-konceptet finns det övningar för småbarn, barn, ungdomar och seniorer. Att aktivt kunna slappna av är effektiv återhämtning. Den viktigaste källan till återhämtning är en god sömn och en sund livsstil, men genom regelbunden avslappning kan återhämtningen bli ännu effektivare. 

Chilla materialet innehåller många olika övningar och tips. Dem hittar du nedan i form av övningsblad, broschyr, affischer och ljudspår. En del övningar är ämnade för småbarn och andra för skolbarn och ungdomar, men du kan fritt anpassa användningen enligt behovet hos den målgrupp du jobbar med. Om ni önskar att få inspiration i användningen av materialet till er verksamhet lönar det sig att höra av er till oss. Se även efter inspirationstillfällen i Chilla i din region eller på distans.

Att aktivt kunna slappna av är effektiv återhämtning. Den viktigaste källan till återhämtning är en god sömn och en sund livsstil, men genom regelbunden avslappning kan återhämtningen bli ännu effektivare.

Kontakt

  • Jette Timgren

   Sakkunnig i fysisk aktivitet och återhämtning

  • tfn:
   044 788 3733

  • Kontakta